Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem hittem volna, de énis szeretővé váltam úgy, hogy bele sem gondoltam abba, hogy mibe is kezdtem bele mit tegyek? Részletek lent.
butus vagy,ez egyértelmű,rossz döntés volt,elengedted magad,és"belegázoltál egy család életébe",satöbbi....ennyi volt a dorgálás
de szerelmes lettél,való igaz,hogy ilyenkor az okosak azt mondják,hogy akkor is mondhattál volna nemet,de mindenki tudja,hogy nem,ennek az érzésnek nem lehet engedni,nagyon kellemetlen helyzet.
le kéne ülni kettőtöknek ezt közösen megbeszélni,mert lehet jó apuka anélkül is hogy együtt szenvednek ott abban a kapcsolatban,hogy jobb ha szétválnak,mert a gyereknek rosszabb ha a veszekedést,vitázást,görcsölést hallja,mintha nincsenek együtt a szülők....mégis finoman utalnod kéne szerintem arra,hogy joga van boldognak lenni,és lépjen ki ebből,ha nem boldog maradéktalanul.egy boldogtalan,kiegyensúlyozatlan apuka rosszabb,mint egy messzi apuka
én személy szerint nem ítéllek el.szorítok,hogy megoldódjon a probléma
első vagyok...nagyon sajnálom,biztosan rémes érzés ez az egész,az a baj,hogy többet már nem tudok "segíteni"8már ha eddig valamivel segítettem)
ne utáld magad,és ne vesd meg magad!
a gyerek csak kifogás, ne haragudj :( annyira nem lehet rossz a feleségével, hogy elváljon. Az emberek nem szeretnek szenvedni, ha tényleg annyira fontos neki a szex és annyira nem kapja meg otthon, és olyan sokat marják egymást... akkor már lépett volna. Ma már nem szokás feláldozni magunkat másokért (pl. egy gyerekért). Ez csak kifogás.
És nekem az egész teljesen rutinszerűnek tűnik... minden feleségét csaló férj elhiteti a környezetével és a szeretőjével, hogy borzalmas neki otthon, és utálja a feleségét. Így tudja mások előtt legitimizálni a tettét és rávenni a szeretőt a szeretőségre. Aztán jön a kifogás: nincs pénzem válni, nem akarok a gyerek miatt, várjunk még. Ahammmmmmmmmmm. Becsaptak, kislány :( nagyon csúnyán, még ha nem is hiszed el :( és ha megkérdezed őt TERMÉSZETESEN tagadni fog és jönnek a kifogások. Én is átéltem ezt. Sosem válik el. Mert nem érzi rosszul otthon magát. Persze, vannak viták, mert az élet nem egyszerű és érdekek ill. akaratok ütköznek. És miből gondolod, hogy a marakodásba a szeretők vélt léte nincs benne? vagy az, hogy kevesebb időt fordít emiatt a családjára? édesem... a legtöbb szerető, aki megkapta végül a ffi-t, rájött h a volt feleségnek javarészt igaza volt... és h a nő nem volt könnyű helyzetben. és csalódnak és szakítanak az "álompasival". Ne járj te is igy... ne áldozz erre éveket az életedből :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!