20 éves vagyok, mégis mindenki 15-16 évesnek néz. Min kellene változtatnom?
Néha már nagyon zavar, hiszen nem engednek bulikba, vagy felhívják a szüleimet, mondván, hogy nem is az én személyim.
Előfordult már, hogy megszóltak az utcán, hogy kis 15 éves és kisminkeli magát, meg festi a haját :S Meg a szüleimet szólják meg, hogy hogyan engedhetik ezt...
Valószínűleg közrejátszik a magasságom (162cm) és a babaarcom is... De ezen nem tudok és nem is nagyon szeretnék változtatni...
Mit tehetnék? Min változtassak?
20/L
Sötétbarna hajam van, de volt már fekete is :)
Lehet, hogy igazatok van, és köszönöm a biztató szavakat :) Az mondjuk tény, hogy pár év múlva ez csak előnyöm lesz :):)
szerintem ne zavarjon
tudom, hogy kellemetlen
szereted a kösztümöt?:D
mert ha igen, akkor járj abban:)
Hát elég komolynak mondhatom magam, felnőttnek érzem magam és gyakorlatilag úgy is viselkedem, de nagyon sokszor jön az, hogy mit játszom a felnőttet, miközben még kis pisis vagyok.
Ezt ugye nem a szemembe mondják sokan, csak hallom a buszmegállóban, vagy egy egy szórakozóhelyen más lányoktól... :S
Próbálom pozitívan felfogni, csak e miatt nem úgy tekintenek rám, mint egy normális 20 évesre :)
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!