Milyen haj állna jól szerintetek? Szin, forma stb. Unom már a mostanit, de bárkit kérdek mindenki azzal van, hogy ne vágassam le és ne festessem, mert szép. De szerintem snassz, mert minden lánynak hosszú fekete haja van már.
Figyelt kérdés
Enyém origi teljesen.A legnagyobb bajom vele, hogy nem tudom, hogy hordani, állandoan csak kiengedve van vagy a frufrum csatolom ide-oda. és néha egy rózsát bele, mint a képen is. Vmi tipp?
2012. márc. 4. 15:05
1/11 anonim válasza:
tök szép arcod van.: ) ha elég bátor vagy, vágass magadnak bubifrizurát. vagy csináltass vállig érőt. és növeszd meg frufrut. esetleg hullámosítsd be (én úgy szoktam, h nappal kontyot csinálok, lelakkozom és másnap reggelig nem engedem ki, és akkor szép hullámok leszenk a hajamban. és nem károsítja a hajat...)
2/11 A kérdező kommentje:
Óh köszönöm:) Hát eredetileg is hullámos nagyon is csak vasalom.És szinbe merjek vmit változtatni?az a baj,hogy környezetembe mki lebeszél bármi féle változásról hajjal kapcsolatban.:(
2012. márc. 4. 17:53
3/11 anonim válasza:
Huh,Te aztán nagyon szép leányzó vagy!:) Pasiként nem értek mi állna jól,de kár lenne a szép hajadért...azokon snassz a fekete hosszú haj,akiknek festett vagy hosszabitott,igy a tiéddel semmi gond.Nagyon szép.:)
5/11 anonim válasza:
első vagyok. ne változtass a hajad színén!!:P nem is biztos, h befogja bármi. ha unod, akkor vágass belőle. nekem pl hátközépig érő hajam volt, és levágattam váll alá érőre. a vasalásról: ne simítsd sűrűn, mert tönkremehet a hajad :S (hacsak nem vastagszálú és erős, de akkor sem kell). hidd el, sokkal szebb, ha hullámos egy picit. : ) :P
6/11 anonim válasza:
ja már betöltötte :) de szép vagy! szerintem vágass oldalfrurut bár így is nagyon szép a hajad! =)
7/11 A kérdező kommentje:
18:08-as köszönöm.:)
Első hát most nekem úgy csipőigér majdnem az a baj,hogy nem tok vele már mit kezdeni.Szeretem ha hullámos bar most nagyon rákaptam,hogy vasalom.Közepesen vastag szálú:))
2012. márc. 4. 19:51
8/11 A kérdező kommentje:
19:26-os köszi Neked is:) Hát van ilyen frurfu félém amit összevissza csatolok és az egyik képen kicsit ki is van szökve:))
2012. márc. 4. 19:53
9/11 anonim válasza:
nagyon szép hajad van,főleg mivel írtad h már majdnem csípőig ér:D szal le ne vágasd ,ha most sokat vasaltad hord hullámosan csinálj különböző frizurákat:D és úgy nem fogod megunni.
10/11 A kérdező kommentje:
magas copfba szoktam hordani meg a frufruval játszok kb ennyit tok csinálni vele.nincs sok öteletem hozzá
2012. márc. 4. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!