Milyen haj állna jól szerintetek? Szin, forma stb. Unom már a mostanit, de bárkit kérdek mindenki azzal van, hogy ne vágassam le és ne festessem, mert szép. De szerintem snassz, mert minden lánynak hosszú fekete haja van már.
Figyelt kérdés
Enyém origi teljesen.A legnagyobb bajom vele, hogy nem tudom, hogy hordani, állandoan csak kiengedve van vagy a frufrum csatolom ide-oda. és néha egy rózsát bele, mint a képen is. Vmi tipp?
2012. márc. 4. 15:05
11/11 anonim válasza:
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+hairstyle..
Szerintem se vágasd le, később megbánnád :) Max annyit, amennyit muszáj. Annyi gyönyörű hosszú frizura, és szép konty van a világon a copfon kívül, gyakorolgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!