Mi a véleményetek a Fekete ruhás, Hosszú hajú, Bakancsos emberekről? (Metáosokról-Rockerokról)
Figyelt kérdés
-2009. szept. 4. 20:06
1/7 anonim válasza:
Nekem semmi. Nincs bajom velük, sőt birom azokat akiket ismerek, és ehhez a stílushoz tartoznak. Engem nem zavar.
2/7 anonim válasza:
Nyálcsorgatós emberkék = Teccenek =) Szép hosszú hajuk van wááá (L)
3/7 anonim válasza:
punk lány vagyok, sok haverom ilyen ám =)
4/7 anonim válasza:
Imádom őket! :D Én is bakancsos lány vagyok... :D:D
5/7 anonim válasza:
Jó arcok. Bár én másfajta stílust képviselek a rockeren belül, de sok ilyen barátom, ismerősöm van:P Amúgyse szép dolog külső alapján ítélni!
6/7 anonim válasza:
Szerintem huszonévesen már gáz, addig oké. Aki 30 évesen is még acélbetétesben, zenekaros pólóban jár, az sztem nagyon gáz, olyan, mintha lemaradt volna valahol a fejlődésben. Bár a hosszú hajat lehet igényesen viselni, csak kevesen teszik...
7/7 anonim válasza:
Az, hogy nini, még egy ember, aki egy stílus rabja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!