Szőke vagy fekete haj? Illetve rövid vagy hosszú? Nektek mi jön be jobban?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 19:27
1/7 anonim válasza:
Figyelj!
Még csak vissza se kell olvasnod oldalakat h lásd h egy kérdés van a két ugyanolyan kérdés között...... ;)
de hogy a kérdésre is válaszoljak..nekem mindkettő tetszik,csak szép egészséges hosszú legyen
2/7 A kérdező kommentje:
Jaja most néztemXDDurvaaa.Igen a hosszú haj cool:)
2010. márc. 6. 19:44
3/7 anonim válasza:
Nekem szőke hosszú van, de a rövidebb jobban tetszik. A fekete nem mert öregít. Szinte mindenkit.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem fekete hosszú,lassan derékközépig ér.21vagyok de olyan gyerekes az arcom hogy sokan 16nak is elnéznek,nekem végül is előnyös.Én is szőke voltam és nagyon-nagyon gyerekes volt:)Aztán szőkéből lett fekete,elég drasztikus volt,de nem rossz így,vannak benne szőke melír csíkok is.
2010. márc. 6. 20:27
5/7 anonim válasza:
Nekem a szőke jobban tetszik, mint a fekete és a hosszú a legtöbbször szebb, mint a rövid. Enyém is szőke és hosszú, de ennekellenére spec. én most le akarom vágatni...:D
6/7 anonim válasza:
Szőke hosszú.
De nekem szőkésbarna (:
7/7 anonim válasza:
Hosszú fekete:D Ha lehet hullámos, vagy göndör, de ha egyenes az se baj. Nekem fekete hullámos hátközépig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!