Egy 164 centis lány hordhat magassarkút, ha a környezetében mindenki alacsonyabb nála?
Csak akkor szoktam magassarkút felvenni, ha egyedül megyek valahova, mert az ismeretségi körömben, az iskolában, a barátok között mindenki alacsonyabb nálam. A fiúk is alig ütik meg a 170-et, ha egyáltalán megütik.
Tudom, hogy nem vagyok olyan magas, hogy panaszkodjak miatta, de így is rossz, hogy ismerősök magassarkúban akkorák, mint én. Én is szeretem őket hordani, csak nem tudom, hogy illendő-e felvenni, ha már én vagyok a legmagasabb.
Mindneki kapja a kis tündéri, meg pici, meg cuki, aranyos jelzőket/magasságukra utalva/ a fiúktól, csak én nem, hát akkor még magassarkúval.
Ti felvennétek, ha mindenkinél magasabbak lennétek magassarkúban ?
Utolsó, akkor átérzed a lényegét :D
Amúgy 18 vagyok.
én is csak 165 vagyok,de nem merek felvenni magassarkút:D
egyrészt mert engem se vesznek körül túl magas emberek másrészt a magassarkú még jobban megnyújtaná az alakom ,ami igazán nem lenne előnyös számomra:D
Én is 164 centi vagyok és kifejezetten alacsonynak érzem magam társaságban.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!