Szerintetek kövér vagyok?
2012. febr. 29. 18:54
11/21 anonim válasza:
fúj de rühellem ezeket a kérdéseket amikor egy csont lány felfesz magáról egy képet és akkor.. 'kövér vagyok?' -.-
bmeg..><
12/21 anonim válasza:
mit meg adnék egy ilyen testért...
13/21 anonim válasza:
Dehogy vagy kövér! Eszedbe ne jusson fogyókúrázni!
14/21 anonim válasza:
Nagyon messze vagy a kövérségtől! Nagyon szép alakod van!
15/21 anonim válasza:
A második képen kifejezetten gusztustalan a hasad,plusz nincs se derekad se csípőd...nekem nem kéne az alakod.
Viszont kövér nem vagy.
16/21 anonim válasza:
13 évesen ez szerintem már sok. Nem vagy kövér, de jópár év múlva ez még "durvulni" fog.
Egy 13 éves lánynak ennél vékonyabbnak kellene lennie.
Én kb. fele ennyi voltam mint te ilyen koromban. És 2 év múlva 30 éves leszek, de még mindig vékonyabb vagyok nálad.
17/21 anonim válasza:
nem tudom kinyitni a képet leírnád nekem mégegyszer?
18/21 anonim válasza:
már megint egy kövér vagyok? kérdés amikor a kérdező vékony.....
19/21 anonim válasza:
Igen, az vagy.
Nem ezt vártad, mi ?
20/21 anonim válasza:
Most komolyan. Te kövérnek érzed magad?? Mert ha igen, akkor ott komoly gondok vannak. Ha meg nem, (és gyanítom, hogy nem), akkor ne tolj fel a hasadról képeket, annak reményében, hogy dícsérő kommenteket kapsz. Az egód ne itt növeldd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!