14 évesen kicsi?
Figyelt kérdés
Kicsi 14 évesen a mellem, ha 70/a-s melltartót hordok?
14/L
2012. febr. 29. 12:28
11/18 anonim válasza:
19:23 nem ez volt a kérdés :DDD
12/18 mus musculus válasza:
Ha már nem nőne, később kicsinek számítana, de úgyis fog még, szóval nem az.
14/18 anonim válasza:
Én vékony lány vagyok viszont a családunk nagy mellű.12 vagyok és 75/b-s a melltartóm :) de nyugi még nőni fog!
16/18 anonim válasza:
Örülj amíg kicsi! Nekem 95C-s van és majd megőrülök tőle! Hidd el a nagy sok gonddal jár! Mellesleg könnyen találsz magadra szép, csinos, lányos melltartót. Nem úgy mint én. Rám csak ilyeneket lehet kapni:
[link] vagy sportmelltartót. :(
17/18 anonim válasza:
Az én mell méretem 95/C-s és örülnék ha akkora lenne mint neked szerintem nem a mérettel kéne foglalkozni mert ha szeretni fog valaki az úgy szeressen ahogy vagy 14/L
18/18 anonim válasza:
Később érsz, ezzel nincs probléma!:) Nekem is akkora mellem van 12 évesen, de testileg annyira nem vagyok hamarabb érő.
Még nőni fog 17-18 éves korodig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!