11/22 anonim válasza:
a kommenteket olvasva lehet bennem van a hiba, de szerintem az átlagosnál szebb vagy jóval... De komolyan, nagyon szép arcod van, ha ilyen lányt látok, simán utánafordulok az utcán, hogy még 1 pillantást vethessek rá.
12/22 anonim válasza:
szerintem egészen szép vagy...
13/22 anonim válasza:
Nekem szimpatikus vagy és szép is.
23/L
15/22 anonim válasza:
Milyen szempillaspirált használsz? (:
17/22 anonim válasza:
Hű, de furcsa szemed van. :O
Egyébként nem vagy csúnya. Tök jó a szemöldököd, és külön pluszpont, hogy nem alapozod le az anyajegyeket.
18/22 anonim válasza:
Nincs benned semmi extra, VISZONT: amennyire látom, nem sminkeled agyon magad, anyajegyeidet sem takarod el, nem 'csücsörítesz', nem vagy szolizott barbie és nem a melleiddel akarsz kitűnni.
20/F
20/22 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, de nagyon buta arcod van, nem szimpatikus...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!