Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek szép ?

Hogyan lehetek szép ?

Figyelt kérdés
jan. 24. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Rendszeres sport !

Vicces ennyivel letudni,tény, hogy nem mindenható, de a legtöbb külső dolgot tényleg megoldja.

jan. 24. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Úgy vagy szép ahogy vagy. Mindenki egyedi és ezen nem lehet és nem is szabad változtatni.
jan. 24. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy nem vagy az?
jan. 24. 13:17
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 ha az lennék soha senki nem piszkált volna a kulsom miatt de általános iskolában éveken keresztül hallgattam hogy csúnya vagyok néha most is vannak utalások hogy nem nézek ki valami jól + az anyám is mondta
jan. 24. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor először a környezetet kell lecserélni.
jan. 24. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

4

Akkor viszont esélyes, hogy szép vagy, csak nincs önbizalmad. Amúgy a kisugárzás sokat számít vonzóságban, általában a pozitív, boldog kisugárzású emberek jobban szoktak tetszeni másoknak

jan. 24. 15:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél túlsúlyos kicsit sem és mindig legyél tökéletesen ápolt.

Nem kell sminkelni, fodrászhoz járni meg legfőképpen undorító mintás műkörmöt felrakatni. Ha hibátlan tested van és rendben vagy minden egyéb tekintetben, tiéd a világ akkor is, ha az arcod nem a legszebb.

Írásod alapján fiatal tini lehetsz, napi 1 óra edzés egy héten 3-4 napot mindent megold.

jan. 24. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 elég vékony vagyok nem lóg ki a csontom de nem vagyok telt de még túlsúlyos sem , az arcom hogy csúnya e azt így nem tudom megállapítani a homlokom se nem túl magas se nem túl alacsony a szám és az orrom közötti távolság pont jó az orrom az nem kicsi hanem hegyes és eléggé utálom a szemem nem nagy de nem is kicsi a szám nem nagy de nem is keskeny , termetre elég kicsi vagyok és alacsony
jan. 24. 17:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8

Azt vettem észre, hogy akik ennyire a részleteket nézik (külön a szemet, orrot, stb), azok csúnyának szokták gondolni magukat. Az összképet nézd inkább, illetve szerezz önbizalmat. Hány éves vagy amúgy?

jan. 24. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok, ez így véleményem szerint pont ideális. Nem tudom, mi lehet a bajod magaddal.
jan. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!