Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép, igényes,tartós körmök...

Szép, igényes,tartós körmök anyaként, manikűrös nélkül, időhiány mellett?

Figyelt kérdés

Remélem,maradhat ebben a kategóriában a kérdésem!

Nagyon hiányoznak a szép, igényes körmök,de se időm nincs rendszeresen járni körmöshöz,másrészt,mivel gyorsan is nő,gyakran kellene,erre meg sajnálom a pénzt. Gyerek előtt volt időm heti két-haromszor lakkozgatni. Míg nem járt,addig is,most ez esélytelen. 22 hónapos,az életem egy utána való futás.

Olyan lakkokat vagy megoldást keresnék,amit hamar fel lehet dobni, mégis szép,igényes körmeim lennének. Alap-ket réteg-plusz fedolakk, régen így csináltam,de erre már nincs időm,és főleg, akkor is max három napot bírt vállahatóan. Nem töredezik,viszont elég barázdás egy két körmöm.

Bármilyen ötlet,tanács?

(Belülről rendben vagyok,szedek vitamint is,és idén volt egy alaposan kivizsgálásom is)

UI: tudom,firts world problem,és nekem sem ez a legnagyobb bajom,de akárhányszor ránézek a kezeimre,mindig eszembe jut,hogy basszus, már öregszik,közelebb vagyok a negyvenhez mint a harminchoz,de legalább a körmeim lennének szépek rajtuk.

dec. 22. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Miss sporty rózsaszín színek.

Gyorsan szárad, nem látszik annyira ha pattog le.

Gyerek előtt én is festettem alap+2réteg+valami nyavalyát festettem rá, pöttyöket, csíkokat, hóembert+fedőlakk.... Amióta gyerek van azóta ez elképzelhetetlen, de én őszintén elengedtem, nem izgat a körmöm. Ha valami extra van (pl karácsonyi fotózás) arra sima, gyors rózsaszín lakk aztán kész.

dec. 22. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:

A kezed ápolni tudod minden különösebb extra idő nélkül, a körmödet meg körömvédővel és színtelen lakkal fesd be, ez nem sok idő. Egy réteget felteszel, a következőt meg fél óra múlva, vagy amikor hozzájutsz.

Amikor a gyerek alszik vagy este meg lehet oldani.

dec. 22. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:

#2 persze,ez igaz,csak rengeteg más is van,amit gyerek mellett kell. Pl készülök egy vizsgára,ott a házimunka is,és amikor a gyerek alszik,akkor a vállalkozást viszem,igaz,csak negyed gőzzel de azt is kell

Jó ötlet az is,hogy majd a többi réteget,mikor hozzajutok,csak ezzel az a baj,hogy el fog felejtődni teljesen. Így jártam,mikor sminkelni akartam,és elindultam ugy,hogy csak a fél szemem volt kispiralozva😅

Valami jó alaplakk esetleg barázdák ellen? A trend it uposokat nagyon dicsérték DM csoportban,de nekem nem jött be. Az a baj,ha csak magában teszem fel a lakkot,akkor azon az egy két körmön ami barazdalt nagyon nem szép.

Én is az elengedés útján vagyok,de végsőként mondom megkérdezem még itt.

dec. 22. 16:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Most nézem a miss sportynak is van barazdakitoltoje. Pár száz forint,sokat nem vesztek vele ha nem jönne be.
dec. 22. 16:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod hetente két napon egy órára az apjára bízni a gyereket, te meg magaddal foglalkozol közben? Ennyi idö neked is járna, amikor magadat kényezteted valamennyire, és nem "csak" anya vagy.
dec. 22. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 dede,de mint mondtam más dolgaim is vannak! A tanfolyamom most sok időt elvesz. Ha ennek vége akkor még szeretnék visszatérni a mozgáshoz is,már nagyon hiányzik az edzes. Ezt otthon szoktam,de ez is idő. A körmöm olyan dolog,amit ugyan szeretnék,de van más is,amit szeretnék,és fontosabbnak tartok.

Plusz arra sajnos tényleg nincs most idő,hogy hosszasan várjam, míg szárad. Néha sajnos senki mással nincs el a ygerekycsak velem,hatalmas szepa hullámok vannak,és ilyenkor muszáj mennem,mert csak én vagyok jó.

Ha ezt túléljuk,megyek vissza teljes állásba (saját vállalkozás,sokszor több mint napi nyolc óra) van egy sanda gyanúm,ott sem körmözéssel.fogom tölteni az esetleges szabad perceket.😅

Az a baj egyébként hogy engem nagyon irritál ha elkezd lekopni,vagy ha egy bizonyos hosszt elér a körmöm,nem viselem el. Inkább lemosom, levágom aztán "jóvanazúgy". Aztán megint nyavajgok,hogy jaj,nem szép. Firstwolrdproblem,ahogy írtam is

dec. 22. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs időd foglalkozni vele akkor színtelen lakkot ajánlom, mert nem látványos a kopás.

Azon belül is a gyorsan szaradót. A Rimmel 60 seconds ilyen.

dec. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!