A gyerekeim rágják a körmüket, szeretném ha valaki rendbeszedné, nekem nem engedik, sima manikűröst keressek vagy ilyenre más specializálódott?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 13:53
2/9 anonim válasza:
Először is valahogy le kéne szoktatnod róla őket, mert nem tesz jót, és elég rossz szokás. Tudom mondani könnyű, de ne add fel!
Szerintem ha elviszed őket egy műkörmöshöz az tökéletes. Szépen rendbe tudja rakni és szerintem nem is kérne érte sok pénzt. A gyerekeknek is tetszeni fog, hogy beülhetnek egy olyan helyre ahol felnőttek szoktak lenni. :)
3/9 anonim válasza:
Minek? Le kéne inkább szoktatni. Rendbe teszi, 5 perc és megint rágcsálják. Ha tővig van rágva, ráadásul mit tudna vele csinálni?
5/9 anonim válasza:
Szorongás jele. Ne a szépségre menj, hanem arra, hogy megszüntesd a kiváltó okot. Nem az a fontos, hogy szép legyen a körme, hanem az, hogy ne szorongjon. Én manikűrös helyett gyermekpszichológushoz vinném, annak több értelme van.
6/9 anonim válasza:
Úgy hallottam körömrágás elleni lakk van, esetleg azt megpróbálni?
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Abszolut kepben vagyok a temaval, en is koromragos voltam, sot a szuleim is. Masfel ev utan vegre hazajutunk Magyarorszagra es a lanyoknak epp nevnapjuk lesz azon a heten (8 es 10evesek, hosszu hajuak), igy arra gondoltam elvinnem oket fodraszhoz vagasra es fonasra, plusz esetleg egy manikur, cukraszda. Nem fogom megvaltani aznap a vilagot, sem megtalalni akivalto okot (leginkabb iskolai szorongas amugy a nagynal, kisebbik par eve elkezdte utanozni h figyelmet kapjon mivel a nagy koromragasan porogtunk, pszichologushoz jart, kicsi is akartjarni ) de lehet h picit kulonlegesebbnek ereznek magukat vagy azt a napot (plane otthon, nyaralason) igy h szepulnek. Nem segit a koromragas elleni lakk, nyaron kevesebbet ragjak. Szoval visszaterve az eredeti kerdeshez, egy kis kezkremezes, koromagy feltologatas ilyen esetben is manikuros?
2021. júl. 9. 15:45
8/9 anonim válasza:
Nem vagyok szorongós de egész életemben rágtam.. vagyis kb 25 éves koromig, amikor is elmentem egy manikűröshöz és műkörmöt csináltattam. Ha lekerül, újra kezdem. Ez van.
9/9 anonim válasza:
Manikűrös vagyok. 2 féle köröm rágós gyerkőc létezik. Az egyiknek kifested sima lakkal, és szépen vigyáz rá, majd leszokik róla. Ők a ritka kivételek.
Vagy van a többség, megeszi a lakkot is.
Nem feltétlen szorongás, lehet ez egy buta megszokás is. Én gyerekként mindog unalmamban rágtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!