Nem vagytok ti egy kicsit köcsögök? :D
Ne aggódj amúgy, manapság már mindenkire rámondják, hogy tucat, arra is aki nem az, mert aki nem az, az meg azért tucat. :)
Így elsőre nincs benned semmi különleges, de szerintem ettől függetlenül szép vagy. Szépek a szemeid (meg az orrod formája).
Hány éves vagy?
19/L
Tömeglány vagy. Pénzért se érnék hozzád. Jó de, igaz akkor is csak fejszével.
19/f
Azért 19/f lehet örülnél te, ha ilyen barátnőd lenne. Most konrétan mi a gondotok a kérdezővel? Hiányzik a kacsacsőr, vagy a 3 centis műszempilla? Ja nem, a cickókidobás és a pucsítás... anyám...
Gáz ide feltöltögetni a képeket, és kérdezi, hogy 'szép vagyok-e?'. Ettől függetlenül még nem kéne orrba-szájjba alázni a másikat, és 'csak fejszével érnék hozzád' és hasonló mélyenkultúrált szöveggel oltani.
Ez kérlek kulturált volt, mert nem azt írtam, hogy "Szétb*sznám a fejed egy k*rva fejszével!".
És tökre nem örülnék, ha ilyen barát"nőm" lenne, mert az állati nagy értelmi problémát jelent, ha valaki ilyen p*csával összeáll.
19/f
Azon kivül hogy még büntetnek érte(d) az egyetlen bajom az, hgoy feltetted a kérdést egyébként aranyos (vagy)
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!