Lányok és Nők! Nektek egy fiú/férfi hogy tetszik jobban? Sima arccal, vagy arc szőrzettel? (Borosta, vagy kisebb fajta szakállra gondolok.) Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
Előre is köszi. :)ma 14:22
1/5 anonim válasza:
Nekem mindenhogy, mert én egy fiúnak/férfinak csak és kizárólag a lelkét nézem, azt, hogy ő milyen ember, és egyáltalán nem azt, hogy hogyan néz ki, meg legyen annyi idős, meg ugyanolyan magas, mint én vagy nálam valamivel idősebb/magasabb, és hozzám hasonlóan legyen erős/izmos, és legyen bennünk közös, pl.: szeresse a pusztakezes kűzdősportokat, mint én (box, kick-box, ketrecharc, stb.!
27/Nő
2/5 anonim válasza:
Ilyet nem lehet elöre megmondani, ami az adott valaki arcához illik.
4/5 A kérdező kommentje:
Első kommentelő.. Nekem az olyan "bunyós csajok" annyira nem jönnek be, mert olyanok, mint egy pasi.. Nem sértésből. A verekedős csajokkal meg televan a tiktok.
ma 16:50
5/5 anonim válasza:
Első : tehát csak a lelket nézed , de azért legyen magasabb és izmos. Kicsit ez logikailag problémás nemde ? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!