Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gyerekesek a...

Szerintetek is gyerekesek a tematikus körmök?

Figyelt kérdés

Mert én sokszor csinálok ilyeneket, pl Karácsonyra mikulásos, félévkor füzetlapos volt, ahova nyaralni megyünk oda is hangulatban odaillőt vagy zenekarokhoz is szoktam ilyeneket (most pl. St Jimmy-s a Green Day egyik karaktere után:D)

14L

2012. febr. 27. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szívem! 14 éves vagy! Mikor fesd ilyenre a körmeid, ha nem most? Fiatal vagy, élvezd ki!
2012. febr. 27. 19:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Mármint én szeretem, de osztálytársaim szoktak beszólni.
2012. febr. 27. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy érett, felnőtt, egzisztenciával rendelkező nőhöz nem igazán illik. :) Szerintem is most fesd, amíg megteheted. Az osztálytársaidat meg kakáld le.
2012. febr. 27. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Most miért is ne..? :) Amúgy "felnőttebbek" is csinálnak ilyet néha, de csak akkor, ha nem veszik túl komolyna az életet :)

A Karácsonyosról jutott eszembe :) : http://www.youtube.com/watch?v=ifCTdRK4Wxs

2012. febr. 27. 20:12
 5/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, szerintem az osz.társaid csak irigyek, mert ők bénák meg lusták ilyen művet elkészíteni (néhányhoz komoly kézügyesség kell)
2012. febr. 27. 20:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Jó vicc, mintha az osztálytársaid nem lennének ugyanakkora gyerekek... Ne is foglalkozz vele, lehet hogy éppen a kreativitásodra irigyek;).

Nekem pl. ez tetszik:

[link]

Bár, én is "csak" 25 éves vagyok. Felnőttnek felnőtt sajnos, de belefér az életembe az ilyenféle bohókás dolog.

2012. febr. 27. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:
ez emberfüggő, és egyáltalán nem gáz. Én 20 vagyok, de imádom az "newspaper" körmöket. az osztálytársaiddal pedig ne foglalkozz, te legalább egyéniség vagy :)
2012. febr. 27. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak még olyan tizenévesek, akik szeretik a Green Day-t :DDD Én is ilyen voltam, úgy tűnik ez ezzel jár : )
2012. febr. 27. 23:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Kevesen vagyunk, de a Green Dayt nem lehet kiirtani még a dubstep korszakban se:)
2012. febr. 28. 07:55
 10/10 anonim ***** válasza:
23 vagyok, és én is szoktam ilyen körmöket csinálni magamnak, és nem izgat, ki mit gondol :)
2012. febr. 28. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!