Mit tegyek, ha önbizalomhiányos vagyok a magasságom miatt? 14 vagyok és már 175cm és 55 kg.
Nagyon vékonykának látom magam, anyum is mind ezt mondja.
Mondjuk nem az zavar, hogy vékony vagyok, mert ha nem lennék ilyen magas, akkor pont jó lenne. 175 vagyok, és lehet azóta több is. A suliban a tornasorban első voltam/vagyok, mindenkinél magasabb, és mikor valaki mellé állok, mindeg húzom össze magam, hogy alacsonyabbnak látszódjak.
Meg észrevettem, hogy nem húzom ki magam, és oldalról olyan vagyok, mint Alekosz! Teljesen fiú alakom van. Ez fog változni, vagy sporttal segíthetek magamon? Nem mehet így tovább, mert elveszi minden önbizalmam, és kisugárzásom sincs:(
Mit tegyek??
Nekem pl a magasabb csajok jönnek benne :) meg ne parázz ezen, sokat fogsz még változni ;)
19/f
én mindig is a magas vékony lányokra irigykedtem, mert ők modell alkatúak és szép hosszú combjaik vannak!!!!:) sajna én nem ilyen lettem, mert nem ezt örököltem, de ne törödj semmivel! Húzd ki magad és igenis élvezd hogy ilyen lehetsz! Hozd ki belőle a legtöbbet! Biztos tuti alakod van amin sporttal lehet ,ég faragni így akár még homokóra alkatot is tudsz magadból varázsolni, ami veri a pálmát!!! Csak kitartás! Vállad az egyéniséged! ÉS A LEGFONTOSABB: MINDIG MOSOLYOGJ!!!! ;)
sok sikert!
egy lány..
183 magas pasi vagyok, meg vagyok őrülve a magas vékony lányokért.
Ne tegyél semmit, áld a sorsot.
Mondjuk szerintem is szépek a magas lányok, de én+ vékony vagyok hozzá, és a környezetemben mindenki a duci lányokra bukik, az más, hogy valahol a világba pár fiúnak bejönnek a magas vékony lányok.
Egyik barátnőm, akivel kb másfél éve egyforma voltam, magasságra meg kilóra is, most 5cmvel alacsonyabb, és szép formás meg minden. Én nem változtam semmit. Júliusban 15 leszek, és nem tudom miért nem változok semmit. Egyébként köszönöm a válaszokat!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!