Emo vagy Tecktonik?
Figyelt kérdés
nektek melyik stílus tetszik jobban?:)2009. jún. 4. 20:00
11/21 A kérdező kommentje:
a barátnőm azért akar áttérni mert az emokat utáljak...legalábbis ő ezt gondolja.
2009. jún. 6. 18:54
12/21 anonim válasza:
Mi az hogy tektonik tánc? Tudtommal csak a kis nyomoroncok mozgatják a karukat a fejük felett meg idétlenkednek össze-vissza, de az semmi képpen sem nevezhető táncnak. A "zenéjük" sem nevezhető zenének. Az emó.. hát no komment, szegény hülyék...
13/21 anonim válasza:
ja és tektonik? mi az? én acélgyártásnál hallottam olyat hogy Eutektikum, Eutektoid... stb. na de tektonik...
14/21 anonim válasza:
A gyengébbek kedvéért van tecktonik style is.Azaz vasalt haj nagy köves rózsszín fulbevaló a fiuknál.Naggyából ezek azok amík úgy megrázóak lehetnek benne.
16/21 anonim válasza:
de nyomronc barátnőd van:D
hányéves 11?:'DDD
Csak úgy mondom hogy az emo nem csak egy stílus amit egyik napról a másikra át lehet váltani,sok idő kell ahhoz míg kimegy belőled az ÉRZÉS.^^ [nem vagyok emo]
A tecktonik meg nekem jobb:D
De kinek mi ^^
nemvagyunkegyformák :]
17/21 anonim válasza:
ez most komolyan kérdezted ?
egyik rosszabb, mint a másik
18/21 anonim válasza:
elég hülye kérdés xDDDD
de amugy : emo.
19/21 anonim válasza:
Nemwágom most azér akarsz tecktonikos lenni mer a barátnőd megunta az emo-t wagy mi?!
Legyél Tck-s sztem de ne ijen alapon...
20/21 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó,hanem a barátnőmről de mindegy :)
2010. máj. 8. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!