Emo vagy Tecktonik?
Figyelt kérdés
nektek melyik stílus tetszik jobban?:)2009. jún. 4. 20:00
1/21 anonim válasza:
tecktonik az egy stílus? valahol lemaradtam?
2/21 A kérdező kommentje:
hát...a barátnőm aztmondta,hogy emo-ról átvált tecktonik-ra. szóval valamiféle olyasmi lehet...
2009. jún. 4. 20:07
3/21 anonim válasza:
Én csak Tecktonic táncot láttam,és nekem bejön:o)
4/21 anonim válasza:
emo mer az vagyok
am tecktonik mi az?
5/21 anonim válasza:
lol, a tecktonik az nem stílus... világosítsd fel a barátnőd is
7/21 anonim válasza:
egyik se jobb a másiknál. de a tecktonik egy tánc, nem? valami a nagyon rémes fajtából...
8/21 anonim válasza:
Egyik se. Se zeneileg, se öltözködésben.
9/21 anonim válasza:
leginkább egyik sem!
mindkettő a nagy egyediséget hirdeti, és a követők el is hiszik magukról, hogy ők mennyire egyediek.
egy a baj: ugyanúgy néznek ki mindannyian :DDD
én szeretem az extrém, egyedi öltözködést, és ezért idegesT ennyire ez a képmutatás.
10/21 anonim válasza:
A barátnőd egy pózer rib@nc.
Nekem egyik sem tetszik, a tecktonik vagy mi a frász hányingert keltő. Az emok pedig ugyanúgy néznek ki, és az igaz, hogy régen még egyedi dolog volt de ma már mindent jöttment senki emo.
Örülök, hogy nem vagyok egyik kategóriába sem sorolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!