Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell kérni Tecktonik...

Hogy kell kérni Tecktonik hajat a fodrásznál?

Figyelt kérdés
lécci akinek van valami használható ötlete segítsen :(
2011. febr. 28. 15:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Segítek.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!444!!néégy

2011. febr. 28. 15:33
 2/15 A kérdező kommentje:
mi nem nem teccik? :D
2011. febr. 28. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
Keress egy fotót a neten, és nyomtasd ki, vidd el a fodrásznak.
2011. febr. 28. 15:52
 4/15 A kérdező kommentje:
nemár az olyan béna :S nincs ennek a hajnak valami elnevezése? :'( jövő héten mennék fodrászhoz...
2011. febr. 28. 15:54
 5/15 A kérdező kommentje:
De valami olyasmit is hallottam hogy lehet wax-al is csinálni és utána hajszárítóval meg kell száritani vagy mi
2011. febr. 28. 15:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne béna? Sokan visznek képet a fodrásznak, hogy valóban olyan legyen az eredmény, amilyet elképzelt magának. Kép nélkül könnyen elbeszélhettek egymás mellett.
2011. febr. 28. 16:13
 7/15 A kérdező kommentje:
egyszer régen már kértem olyasmit de még hasonló sem lett :D
2011. febr. 28. 16:17
 8/15 A kérdező kommentje:
úgy is tud majd tck-sat csinálni nekem h még csak nem is hasonló most ahoz a hajam?
2011. febr. 28. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:

hát ha nem nagyon rövid a hajad nem nagy dolog belőle csinálni...próbáld meg mondani neki hogy tecktonikos hajat szeretnél ha így nem érti próbáld neki elmagyarázni hogy oldalt rövidebb a tetején egy csíkban pedig hosszabb legyen és lehessen zselézni/waxoni (ha szeretnéd)

ha valamilyen mintát is szeretnél bele akkor azt is mond neki...

amúgy nekem sem tetszik a TCK-s haj a srácokon...:Dmondjuk mostani nagyon nagy divat se tetszik ez a vasalós hosszú hajú stílus... :D de a lényeg hogy neked tetszen...:D

amúgy biztonság kedvéért legyen a zsebedben egy fotó...vagy várakozás közben lapozz bele egy magazinba (fodrászoknál szokott lenni) ha fiatalabb fodrászhoz mész akkor úgyis tudni fogja mi a szitu :D meg valszeg csinált már olyat mert nagy divat volt/vagy az

2011. febr. 28. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
telódra is felrakhatsz képet... :D nem muszáj nyomtatni :D
2011. febr. 28. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!