Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleménytek ha egy csaj...

Mi a véleménytek ha egy csaj méretei mellbőség95 derék 65 csípő 101? 172 cm 58 kg. Eláshatja magát a csipő miatt vagy van esélye az életben?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 21:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A kép csalóka mert nem tünik szélesnek a csipőm mivel nagy a me

llem.meg az arcom is szép így ugyse szólnátok le. De azért lemérem és mégis ott az a 6 cm.

2012. febr. 13. 08:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem nagyon gáz az a hat centi, eláshatod magad, bocs.. Soha egy pasinak nem fogsz így tetszeni, munkát se fogsz találni. Menj el apácának, oda talán jó leszel, és ők nem fognak kiröhögni udvariasságból.
2012. febr. 13. 11:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy 90-60-90-nek kéne lennie, szóval kövér is vagy
2012. febr. 13. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Jézusom. Nekem meg csak 90-es a mellem 65-ös derékhoz meg 98-as csípőhöz. És vékonynak mondanak. Mondjuk 4 centivel magasabb és 2 kilóval könnyebb vagyok, de nem hiszem, hogy ez számít valamit.

Nem az adataiddal van baj, hanem az agytérfogatoddal, tündérbogaram.

2012. febr. 13. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!