Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jók az arányaim? : derék:67...

Jók az arányaim? : derék:67 mell:83 csípő:89 magasság:159 súly:51.

Figyelt kérdés

Nem vagyok megelégedve magammal mert alacsony vagyok és szerintem picik a melleim.:(

És nem tudom,hogy csak én gondolom ezt így?

A barátim így szeretnék és nem tudom,hogy amikor megkérdezem őket akkor azt mondják,amit én akarok hallani vagy higgyek nekik?!

2012. febr. 4. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elég arányos vagy...

De mindegy is. Szeresd önmagad úgy, ahogy vagy.

2012. febr. 4. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

fú de alacsony vagy

én 174 cm és 55 kg.

2012. febr. 5. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezekből a számokból én soha nem tudom megállapítani. Egy fotó sokat segítene (nem kell látsszon rajta az arcod, ha inkognitóban akarsz maradni).

Próbáltam keresni hasonló alkatú hölgyeket a neten, egy Kristy Zhang Han Yun nevű kínai leányzóhoz elég közel állsz, ő is 83-67-89, és szerintem teljesen jó alkata van. Igaz, ő 4 kilóval könnyebb, és 5 centivel magasabb.

Így látatlanban ennyit tudok mondani.

2012. febr. 5. 10:20
 4/7 anonim ***** válasza:
szinte nincs is derekad :S elég fatörzs alakú lehetsz
2012. febr. 5. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:

hány éves vagy?én 15 múltam 1hónapja ;DD

karácsony előtt 46kg voltam(; másfél hét svédasztallal bocs,hogy híztam.(y)

meglepő mert képről nincs olyan alakom.:0

2012. febr. 5. 14:32
 6/7 mus musculus ***** válasza:
Nem hinném, hogy komolyan beszél az utolsó. Aki 22 centis különbségre azt mondja, hogy lópikula, az szimplán hülye. Akkor lennél "fatörzs" ha mondjuk 82 lenne a derekad és 90 a csípőd.
2012. febr. 5. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem 35 centi különbség van, néha több...22 semmiségnek tűnik, kb. egyenesnek...
2012. febr. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!