Szerintetek lehet valaki reménytelenül csúnya?
Nem lehet.
A bőrödön bőrgyógyász, a hajadon fodrász tud segíteni.
Ruha vásárláskor kérj meg egy barátnőt, hogy segítsen neked.
És a legfontosabb, találd meg az értékeidet, és légy vidám, magabiztos.
én ezt 15 éves koromig gondoltam.az önbizalmam jól meg is segítette pár beszólás:(:/ pl egy srác lemúmiázott,mondhatom ez kellett az önbizalmamnak.
azt azért fontos megemlíteni h tényleg nem voltam egy szépség akkor,nekem se volt stílus érzékem,egyszerűen hiába próbáltam összeválogatni a ruháimat a végeredmény sokszor katasztrófa lett,a hosszú dús hajam nem tudtam kezelni(ráadásul mindig csak pár szálat akartam ami szögegyenes mint osztálytársaimnak).sminkelni is próbáltam,az se igazán jött össze,az arcomat se kezeltem így az se volt vmi szép,ráadásul még volt pár szeplő az arcomon amit szintén utáltam,persze mára már azt megszerettem vmennyire:)
ekkor én is úgy éreztem h reménytelen vagyok,de nem,egyáltalán nem.csak nem hoztam ki magamból a legtöbbet:D
18 évesen sikerült,elég hosszú folyamat volt mire rájöttem h mi áll jól és mi nem.a bőrömet is kezelem,pakolásokat is teszek rá,így sok smink se kell,csak egy kis púder(plussz szempillaspirál,esetleg szemceruza) és már kész is a reggeli sminkem.a hajamat se vasalom mert már tudom h mik azok a a frizurák amik jól állnak.a ruhák összeválogatása is rendkívül gyorsan megy ,valamint a legtöbb darab megy egymással,egy egyszerű ruházatot is nagyon fel lehet dobni egy szép nyaklánccal és fülbevalóval.
szóval szerintem ez egy hosszabb folyamat (legalábbis tapasztalataim szerint) mire kialakul ez az egész,de mindent meg lehet oldani,de ha nem is mindent, a fent említett problémáidat lehet kezelni:) szóval ne legyél magad alatt ,próbálj tenni azért h javuljon a helyzet...és fő az önbizalom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!