Szerintetek tényleg reménytelenül csúnya vagyok? (bővebben lent)
Sziasztok. A legtöbb ember szerint nem vagyok szép,sőt még az átlagos kategóriába sem sorolnak bele. A véleményeteket szeretném kérni.Szerintetek is reménytelen vagyok? Mit tudnék változtatni magamon? Légyszi kort is tippeljetek.:).Előre is köszönöm.
Először is. Szerintem nagyon fiatal lehetsz, ezért nem kellene annyira még a külsőddel foglalkozni.
Másfelől a linkelt fotók eléggé előnytelenek, de szerintem annyira nem vészes a helyzet, nyugi.
A bőröd problémásnak tűnik, és a szemöldököd sem az igazi. Ezeken tud segíteni egy jó kozmetikus, azt már most nagyon javasolnám.
Egyébként meg sminkkel abszolút helyessé lehet majd varázsolni az arcod, de azt hiszem ahhoz még túl fiatal lehetsz, hogy rendszeresen fesd magad. Szóval kezd először a rendszeres (havonta 1x) kozmetikushoz járással.
Ja, azt meg verd ki a fejedből, hogy reménytelen lennél. Abszolút nincs nagy gond - nincs babaarcod, de nem is kell. Így is nagyon csinos nő váélhat belőled ha odafigyelsz magadra.
27/L
egyáltalán nem vagy ronda, szerintem jól nézel ki! (bár egy kicsit előnytelen szögből fotózod magad) szerintem nem kell semmit változtatnod magadon, de használj egy kis sminket (szempillaspirál, szemceruza), hidd el sokat dobna rajtad. meg szedd ki a szemöldököd kicsit vékonyabbra, meg az eleje ne legyen ennyire "lent".
szóval jól nézel ki, ne keseredj el. olyan átlagon felüli vagy.
Nem tudom, hogy természetes, vagy festett-e ez a sötét haj, de nekem elsőre totál ez jött le, hogy csak ezt kéne világosítani és minden a helyén volna! Világos bőröd van, kék szemed, a sötét - szinte fekete - haj pedig öregít, ezt mindenki tudja. Markáns, felnőttes lesz tőle az arcod!
Az első képen pedig furi a homlokod - esetleg alapozótól sárga? Mindenesetre akkor kicsit óvatosabban bánj vele!
Amúgy kb. 14-16 lehetsz.
Nem,szerintem jelenleg pont az átlagos kategóriába sorolható vagy.
Sminkkel tényleg csodákat lehet művelni,de csak okosan.
Szerintem ez a sötét haj pont tökéletes neked ne,hogy befesd :)
Olyan 15 lehetsz kb.
Szerintem a hajad színével nincs probléma. Én amikor először megpillantottalak, egyből az ugrott be, hogy szerintem legyen frufrud. Sokat dobna az arcodon! És sminkelj! Én olyan 17 éves körülinek nézlek.
27/N
A szemöldököd között, miért probáltad kijavitani , pattanas,kinővés,anyajegy, vagy bármi más... Ne tedd ha nem tudod jol csinálni.
Es,hogy a kérdésedre is vállaszoljak ,nem vagy csunya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!