Szerintetek tényleg reménytelenül csúnya vagyok? (bővebben lent)
Sziasztok. A legtöbb ember szerint nem vagyok szép,sőt még az átlagos kategóriába sem sorolnak bele. A véleményeteket szeretném kérni.Szerintetek is reménytelen vagyok? Mit tudnék változtatni magamon? Légyszi kort is tippeljetek.:).Előre is köszönöm.
Le fogtok pontozni,de akkor is leírom. Ha egy szép lány kiteszi a képét, rögtön tömeglánynak hívjátok.Ha pedig egy khm.. nem szép lány kiteszi magát ,akkor nem -ő rögtök szép,alkatos ..-
És a kérdezőnek: Először is ,ránézésre fogynod kéne pár .. jó pár kilót. A szemöldököd szedd ki,ha tudod használni a csipeszt szedd ki magadnak,nem nehéz ,az elején kicsit fáj. Menny el kozmetikushoz,és bőrgyógyászhoz. Ja és amennyi látszik a ruhádból--> borzalmas. Mi ez a "fanyaklánc" ,komolyan 9 éves vagy ,aki a 10. századból származik? Egyáltalán nem nőies ,és előnytelen.
Egyedül a hajad tetszik,csak ne hord így. Legyen választóvonal,ne ekkora. A végéből kicsit vágathatsz,nagyon hosszú. :S
sok sikert. Az őszinteségért pedig bocsi,de az van..
nem vagy reménytelen..
a fanyalkánc tényleg szörnyű. aztán a szemöldököddel csinálj valamit,kérlek.
a hajad tetszik, és nekem is egyből az ugrott be mint az egyik válaszlónak, h jól jönne egy kis smink,persze nem kell túlzásba vinni. gondolok itt szemceruzára, szempillaspirálra. a kozmetikus sem ártana,mert a szemöldöködhöz azt tanácsolom h ne nagyon nyúlj hozzá,(tapasztalat) inkább hagyd meg annak aki ehez ért. a bőröddel is tudna valamit csinálni,ami szintén nem reménytelen,de nem lenne rossz,ha valamit kezdenél/kezdene a kozmetikus vele. sok sikert,szerintem ha megfogadod a tanácsokat,akkor jól fogsz kinézni,ez mind akarat kérdése. :)
Mi bajotok van a "fanyalkáncal" ?
Nekem pl. bejön,és szerintem megfelelő pasin is jól tud mutatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!