Underground stílusok követői, ti hogy érzitek magatokat, mióta divatba jött az "egyedi" öltözködés?
Szia!
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Dettó ugyanígy van velem is..
Én azzal vígasztalom magam, hogy azért észrevehető, hogy ki az, aki csak divatból ilyen, és ki az, aki szívéből. Pl. csak úgy lerí egyes tornacipős, csőnadrágos, frufrus leányzókról, hogy azt se tudják mi ez az egész. Otthon hallgatják pl. a 30y-t, ilyen jellegű koncertekre járnak, a szövegek jelentéséről meg gőzük sincs.. Remélem hamarosan jön egy új divatirányzat, mert elég idegesítő azért.:S
Én ahogy másokkal beszélgettem erről a témáról, ők is mondták, hogy nagyon látszik a különbség a magunfajta tényleg elvont, és a "divatalternatív" fiatalok között. Szóval ez egy kicsit megnyugtat, hogy Észrevehető a különbség! Remélem téged is! Üdv! 20/L
hát nem örülni kéne akkor, lassan közelít a világ az általad elvárthoz, nem? egyre több a hasonló gondolkodású ember vagy miaszösz.
sztem ez abszurd, nem azért kellett 'lázadj hogy kiviríts a tömegből.
"egyre több a hasonló gondolkodású ember vagy miaszösz"
hát nem feltétlenül ezt jelenti sztem, ugye sok a divatmajom...
egyszerűen nem foglalkozok vele :)
olyan vagyok, amilyen, rendelkezem egy másfajta látásmóddal, ilyen emberekkel veszem körül magam, az, hogy ez divat teljesen hidegen hagy. majd elmúlik, és más lesz a menő.
az, hogy ki real, és ki nem, különben egyértelműen lerí az emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!