Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép vagyok vagy...

Szerintetek szép vagyok vagy nem? Sokan azt mondják, hogy hagyjak fel a modellkedéssel, szerintetek? :D

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 8. 18:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
koszönöm mindenkinek aki válaszolt és igen nagyon szeretek tanulni eddig kítűnő voltam
2012. febr. 13. 17:43
 12/13 anonim válasza:
Igen szép vagy.A modellkedésben pedig nem a szépség a lényeg,hanem hogy jól mutass a képeken,és hogy legyenek megrendeléseid.Úgyhogy ha ez a szíved vágya,akkor hajrá!!:)
2012. febr. 14. 16:39
 13/13 anonim ***** válasza:
De tényleg modell vagy, azaz szerepelsz egy modellügynökségben vagy csak van egy honlapod és azt nevezed modellkedésnek? Amúgy annyira nem vagy különleges, de ha modellkedsz akkor ne hagyd abba!
2012. ápr. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!