Mi a véleményetek arról, ha egy fiúnak köldökpiercingje van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 13:19
31/37 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazatok van, és aranyosak vagytok!
2009. jún. 13. 12:19
32/37 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni így őszintén... de ha te ezt szeretnéd akkor csináltasd meg mások véleményére meg ne adj^^ egyedi vagy és erre legyél büszke... am még annyi h. ha megcsináltatod sztem ne "lányosat" ha nem vmi menőt de gondoltam h. nem rózsaszín virágot szeretnél : D
33/37 anonim válasza:
nekem bejonne,sztem kulonleges, modell sracoknak szokott lenni es tok jol mutat
34/37 anonim válasza:
fiúknak nemjo:D a csajokon irto szexi, de egy pasin...:/
37/37 anonim válasza:
Ha szőrtelen a hasad, és szép a köldököd akkor oké. Pl: egy nagy sekély kerek köldökben jól mutat. De ha te magad nem találod szépnek a köldököd, akkor inkább ne. Én 15 éves fiú vagyok, és nekem is kipattant a fejemből a köldökpc, mert szerintem szexi a köldököm, de mások szerint meg ronda, hatalmas, tekervényes, szóval undorító. Elmentem a piercingeshez aki miközben fertőtlenítette a köldököm, kifejtette, hogy a köldököm égbekiáltóan ronda, és bár én a mai napig szépnek tartom, be kell, hogy lássam hogy mindenki más meg rondának. Tehát valószínűleg tényleg nagyon ronda lehet a köldököm!
Mérlegelj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!