Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy fiúnak köldökpiercingje van?

Figyelt kérdés
2009. jún. 2. 13:19
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt sejtettem, hogy ledöbbennek páran, de azért volt pár durva hozzászólás is. Amúgy lapos, kockás, szőrmentes hasam van :). Ja, és az utolsó hozzászólónak szeretnék üzenni: az lehet, hogy elvettünk egy csomó mindent a női divatból, de ne felejtsd el, hogy a lányok meg nadrágban járnak pl, az nem zavar? Ja, és miért baj az, hogy valaki meleg?
2009. jún. 3. 09:45
 22/37 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj , de nagyon gáz. Ám, ha metroszexuális típus vagy, akkor biztosan illik hozzád, az nem zavar, olyan között úgysem forgok :)))
2009. jún. 4. 07:49
 23/37 A kérdező kommentje:
Miért nem mozogsz, ha megkérdezhetem?
2009. jún. 4. 09:21
 24/37 anonim ***** válasza:
25%
Ha b*zi vagy, akkor kérdezd meg a b*zi barátaidat, hogy tetszik-e nekik! Egyébként azt aggatsz magadra, amit akarsz, de ne csodálkozz ha a többség kinevet vagy hányingert kap!
2009. jún. 4. 12:01
 25/37 anonim ***** válasza:
42%
Azért nem mozgok közöttük ( metroszexuálisok között) mert számomra olyan, mintha egy nővel lennék együtt. Semmi férfias vonást nem vélek felfedezni bennük...bocsi.
2009. jún. 4. 14:55
 26/37 A kérdező kommentje:
Mi neked a férfias? A szőrös, büdös test, igénytelen ruha, bunkó viselkedés?
2009. jún. 5. 10:14
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
egy mocskos ****pó, b***i
2009. jún. 9. 15:58
 28/37 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi elképesztően primitiv ember írt ide, elképesztő.

Kedves kérdező! Fogadd meg a tanácsomat és szard le mit gondolnak az emberek. Ha neked tetszik, csináltasd csak meg.

2009. jún. 11. 12:16
 29/37 anonim ***** válasza:
78%
Fenét sem érdekli hogy ilyen taj paraszt embereknek akik ide írtak nem tetszik. Nekem is van a köldökömben, az orromban, a számban, nyelvemben, fülemben is 9. Mert nekem ez tetszik és nem másoknak akarok megfelelni...
2009. jún. 11. 12:57
 30/37 anonim ***** válasza:
ennyi :)
2009. jún. 12. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!