Mi a véleményetek arról, ha egy fiúnak köldökpiercingje van?
szerintem csúnya!nekem nem tetszik pasin
simogatom a jó szőrös hasát és ott van egy Pc amibe beleakad az ujjam.valahogy nem mutat jól
csajoknál meg akkor undorító ha jóó nagy háj is társul hozzá,.ezért nem akartam sohasem oda piercinget mert az csak lapos hasra jó ,én meg állandóan hízok és fogyok hasra.
Szerintem undorító! Lányoknál is!
Én csak a fülbevalót tudom elfogadni, de azt mindkét nemnél és abból is max. egy párt.
Én már láttam ilyet nállunk a diszkóba a chip&dale fiúnak volt hát felfordult a gyomrom komolyan mondom
21L
Hát egy babakék köves pillangótól biztos elhánynám magam.
Egy patkó alakú, vagy aminek hegyes kúp a vége talán elmegy, de egyátalán nem férfias. Hagyjuk meg ezt a nőknek.
Hát ez a mai világ...
-.-
Borzalmas...
Mit akarnak még tőlünk csajoktól elvenni ezek a b..ik?
Először a tangát kezdték el hordani,most meg már mindent el akarnak tőlünk venni!?
Elkezdték megnöveszteni a hajukat,aztán amellé vasalni,orrpc-et lövetni,aztán némelyiket már meg se lehet különböztetni,hogy az most lány,fiú vagy b..i?
Nah hát szerintem ez már tényleg túlzás...
:@
Egyáltalán nem férfias,de ez engem már tényleg felháborít,hogy ezek a b..i majmok olyanok mint a csajok
Ezek után mi jön majd?
Ők akarnak majd szülni meg gyereket szoptatni?
Na nem kéne hogy idáig fajuljon a világ...
Ja amúgy meg arra lennék még kíváncsi,hogy az ilyen szerencsétleneknek mit szólnak a szüleik,ha egyáltalán törődnek velük?
Lehet lepontozni,de ezeken a dolgokon mindenki elgondolkozhatna egy kicsit...
Nah üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!