Szeretnék végre szép lenni, mit tegyek? (kép priviben)
haj= mivel eléggé a fejedhez lapul jobban állna, egy sötétebb szín mondjuk nugát barna hajszín és növeszd meg, nem tudom hogy vasalod –e a hajad,de ha igen akkor hagyd abba mert még vékonyszálubbnak tűnik a hajad, és használj hajdúsítókat pl: L’Oréal Paris Else, garnier fructis
Szemöldök= igen szerintem se jó ez a csíkra szedett forma
Ajak = ha rúzst,szájvényt szeretnél használni inkább a piros vagy annak az árnyalatait használd sokkal jobban illik a fehér bőrödhöz és kórodhoz illő mert ezt a babarózsaszínű szájfényt 15,16 éveseken szoktam látni
Nem vagy csúnya, csak a szemöldököd legyen természetesebb, illetve én a szőke hajszínt nem erőltetném. Szerintem egy szép bronz barna vagy csokoládébarna nagyon jól állna neked, ehhez föld színű szemfestékek, szájfény, szempillaspirál, és tök jó:) De szerintem a hajszínt mindenképp próbáld meg valami közép- vagy sötétbarnára lecserélni. Esetleg a Gliss Kur-nak vannak hajbalzsam spray-i, amik egyben nagyon szép csillogást, üdeséget adnak a hajnak (én is ilyet használok és maximálisan bevált), selymes lesz és fényes, ezt még mindenképp próbáld ki szerintem. (alakoddal nincs semmi baj)
20/L
A képen nem sápadt a kérdező bőre.
Amúgy milyen színű az eredeti hajad? Szemed?
Szerintem a szépség nem egy meghatározható, körülirható dolog, mitöl szép, vagy nem szép valaki ? Ez mindig azon mulik hogy milyenek a szépségideálok, aminek éppen meg szeretnénk felelni .
Feltölthetnél néháy képet olyan lányokról, akik szerinted szépek , akkor jobban érteném, hogy miért gondolod csunyának magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!