Szeretnék végre szép lenni, mit tegyek? (kép priviben)
Figyelt kérdés
Az a gond hogy rettenetesen csúnyának érzem magam.Nem aért írtam hogy nyávogjak,hanem tényleg így érzem!seretnék változtatni.Előre is köszönöm a segítséget.Aki kéri képet küldök:)2012. febr. 7. 20:21
11/36 anonim válasza:
Először is a szemöldököd hagyd kinőni!Mert nem áll jól ez a csíkraszedett, és a formája se megnyerő...:/ a hajszín sem egy jó választás szerintem, sápaszt téged nagyon ez a szín...
13/36 A kérdező kommentje:
hánynak tippelnél?
2012. febr. 7. 20:45
14/36 A kérdező kommentje:
am köszi a tanácsokat
2012. febr. 7. 20:47
15/36 anonim válasza:
Egyetértek,a szemöldöködet növeszd meg,és más hajszin.
Egyébként olyan 15-17 körüli lehetsz.
16/36 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2012. febr. 7. 20:49
17/36 A kérdező kommentje:
És milyen hajszín?világosabb?sötétebb?
2012. febr. 7. 20:49
18/36 anonim válasza:
22?? o.O most megdöbbentem
én sötétebbre festetném, gesztenyebarnára szerintem ^^
19/36 A kérdező kommentje:
:)megszoktam,hogy kevesebbnek néznek(sokkal-sokkal)hát igazából ez tényleg nem szép hajszín...elég sárgás meg minden...azt hittem az "aranyszőke"mást takar:(mert h ezzel volt festve a hajam:)
2012. febr. 7. 21:00
20/36 A kérdező kommentje:
feltöltök egy képet a régi hajszínemről...ez jobb/rosszabb volt?
2012. febr. 7. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!