Milyen vagyok külsőre?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, derékig érő egyenes természetes szőke hajam van fufruval, szürkéskék szemem, szoláriumtól barna bőröm, 50 kg vagyok és 165 cm. Normális válaszokat kérek!2009. jún. 1. 19:20
1/11 anonim válasza:
látatlanban ezek alapján jól nézel ki:)
2/11 anonim válasza:
Képet nem hiszem, hogy fel mersz tenni, anélkül meg nem mindegy.
Én is írhatnék adatokat, attól még lehet az illető bányarém vagy szépségkirálynő is. Minek szolizol te 16 évesen? Meg úgy egyátalán? Ott a nap, menj ki a levegőre!
3/11 anonim válasza:
A leírtak alapján hibátlan, de ezt akkor lehetne megállapítani normálisan, ha látnánk is téged.
4/11 anonim válasza:
Ennyi erővel bárki leirhatná a paramétereit!!
Attól,hogy van egy elképzelés,lehetsz ronda:S
Tegyél fel képet...az más!
5/11 A kérdező kommentje:
Küldök képet priviben, akinek kell írjon e-mailt.
2009. jún. 1. 19:31
6/11 anonim válasza:
Ezek a alapján jó, de az arcod lehet ronda, lehetsz formátlan, stb.
7/11 anonim válasza:
Ennyiből írthatnám hogy derégik érő hosszú gesztenye barna hajam van ,és nagy barna őzike szemeim,kedves mosollyal és 164 cm 51kg vagyok..akkor én is jól nézek ki?Ez a kérdés tök hülyeség már bocsi....
8/11 anonim válasza:
Nekem jöhet a kép. De őszinte leszek, ha szép vagy ha nem.
10/11 anonim válasza:
Én is kérek képet aztán ide beírom a válaszomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!