Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért mondja a vékony lányokna...

Miért mondja a vékony lányoknak mindenki, hogy hízzanak? Volt, hogy nektek is mondták esetleg?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Én 20 éves vagyok(164/48) és egész életemben azt hallottam mindenkitől(családban is, suliban is, orovosoktól is, stb..), hogy "milyen vékony vagy, miért nem eszel rendesen?, hol tudsz ilyen kis nadrágot venni magadnak" stb...egyszerűen tönkretették az önbizalmam, undorodom a testemtől, a hízni pedig egyszerűen nem tudok, ilyen a genetikám, ezt örököltem a szüleimtől. Amikor ide az oldalra tettem fel a kérdést, hogy tényleg olyan undorítóan vékony lennék, szinte alig kaptam negatív kommentet, szinte mindeki dícsért, hogy milyen csinos stb...ennek ellenére mostanság még mindig megkapom a "gebe, deszka" jelzőt, pedig ezek a dolgok ugyanolyan rosszul tudnak esni az ilyen lányoknak, mint amikor egy túlsúlyos lánynak mondják azt, hogy kövér, vagy elefánt, pedig valószínűleg ők sem tehetnek róla.
2012. febr. 4. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem is állandóan csesztettek, 165 magas vagyok és átlag 53-55 kiló, utáltam amikor azt mondták hogy sovány vagyok.
2012. febr. 4. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:

ma 12:44

legyél büszke a súlyodra, szerintem tökéletes vagy! ha dagi beszól hogy deszka vagy vagy akármi, akkor mondd meg neki h semmi pénzért nem akarnék dagadt disznó lenni!

Én biztos megmondanám az összes dagadtnak a tutit!

Én meg azért vagyok mérges mert alacsony és dagadt vagyok, nekem nem szólnak hogy sovány vagyok, inkább azt hogy dagadt és igazuk is van! 166cm körül vagyok és 54-55kg:((

2012. febr. 4. 14:35
 14/17 anonim válasza:

"M.-H. Alexandra válasza:

Amikor 176 cm magas és 60 kg voltam, akkor mondták, hogy hízhatnék pár kg-ot."

Nekem 175cm és 55kg mellett mondják, hogy sovány vagyok.

2012. febr. 4. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is mondták, néha most is mondogatják, főleg azok akiket ritkán látok, hogy vékony vagyok, hízzak már stb... 160 cm vagyok és 47 kg.

Megehetek én naponta egy fél malacot akkor se leszek ducibb. Ilyen a testalkatom, + genetika.

De amúgy én elengedem a fülem mellett ezeket a kijelentéseket. Magamnak jó, ahogy vagyok, a vőlegényemnek is, más pedig nem érdekel!

2012. febr. 4. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 14:38

Sok mindentől függ ez :) Nekem kifejezetten erős a csontozatom. Én most sokkal több vagyok, mint 60 kg :D

Ennek ellenére sokan mondják, hogy nem is látszik rajtam és 10 kg-ot simán letagadhatnék. Konkrétan 76 kg vagyok. Van egy barátnőm, ő 5 cm-rel alacsonyabb nálam és ő 74 kg. Rá viszont azt mondják pl. a haverok, hogy van rajta felesleg, nem kevés. Tényleg elég nagy pl. a hasa, feneke, combja.

2012. febr. 4. 15:00
 17/17 anonim válasza:
Világéletemben vékony voltam. Kamaszként annyira szégyelltem, hogy még nyáron is hosszú, bő nadrágban jártam. Aztán megnőiesedtem, de a vékonyság maradt. Engem az háborít fel, hogy amíg a túlsúlyos emberekkel mindenki politikailag korrekt, senki nem mondja, hogy "úristen, hogy meghíztál!!!", és ez így is van rendjén. De a vékonyaknak - nekem is - zokszó nélkül. Van akivel ritkán találkozom, de minden alkalommal megjegyzi, hogy "jaj, de le vagy fogyva!" de volt már, hogy nemes egyszerűséggel megkérdezte, hogy anorexiás vagyok -e. Mondom 20 éve ismerjük egymást, mindig ilyen voltam. Mondanom se kell, az illető nő. Azt is utálom, amikor mindenhol arról van szó, hogy elég volt az elöl deszka hátul léc, csontsovány modellekből. Lehet, hogy elég volt, de én is így nézek ki. Mit csináljak? 170 cm vagyok és 53 kg. Rendesen eszem, a férjem csodálkozik is, mennyit. Szalonnát, csokit, bármit. Esküszöm jól is érezném magam a bőrömben, ha nem lennének néha ezek a beszólások. :(((
2012. febr. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!