Mitől hízhatnék?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok,3 gyermekem van! 57 kg,és 158 cm vagyok! nekem ez kevés,elégedetlen vagyok!Hízni szeretnék!
2012. febr. 2. 13:13
 1/5 Ci.ara ***** válasza:
58%

tömegnövelő étrendtől

4-5g szénhidrátot kell /kilogrammonként ami azt jelenti h 57x4=228 Ch kell bevigyél a szervezetedbe nap mint nap ill. 1,5-2g fehérje kell (1,5x57=85,5g fehérje szükséges nap mint nap+ez mellé súlyzós edzés

ezt a legkönnyebben zabból, rizsből, krumpliból, durung tésztából tudod bevinni a szénhidrátot fehérjét meg húsokból főként a csirke mellből és napi 6x-i étkezés mellé vitaminok + telítetlen zsírok amit a magvakba találsz meg :)

olvass egy kicsit utána bodybuilder.hu-n mindent megtalálsz :)

2012. febr. 2. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

pedig adatok alapján teljesen normális súlyban vagy.....

én 157 cm vok és 47 kg és nem tűnök soványnak....nekem 2 gyerekem van amúgy....

hát sok szénhidrát(péksütik)

zsírosabb húsok

nutella este :DDD, sütizés este :D

nyugottan vacsizz később

igyál édes üditőket....

de azért ne csak ilyeneket egyél, mert az elég egészségtelen...

amúgy nem linkelnél képet?

kivi lennék az alakodra

2012. febr. 2. 13:19
 3/5 Ci.ara ***** válasza:
58%

kedves utolsó ne is haragudj de ez amit írtál az pont arra jó h elzsírosodjon/hájasodjon a kedves kérdező és h legyen narancsbőre.

Ezt a kérdést inkább a sport mozgásba kellett volna kiírnod ott hozzá értőbb válaszokat kapnál

2012. febr. 2. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Biztos, hogy híznod kéne? Én csak 153 cm vagyok, 45 kiló, és pont jó. Nem tudom elképzelni, hogy sovány lennél + 12 kilóval és pár centivel. Persze lehet, de fontos, hogy egészséges maradj! 21L
2012. febr. 2. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A testtömeg indexed szerint tökéletes formában vagy,de ha neked így nem tetszik,persze hízhatsz,csak nehogy túlzásba ess mert akkor meg azt fogod bánni.

Naponta igyál svédcseppet,kilóra van a dobozon megtalálod hány cseppet kell naponta innod.Ez a legjobb étvágynövelő.

Esténként olyan 17:00 felé igyál meg egy pohár bort,egy órán belül farkaséhes leszel.

Ne kezd el tömni magad mert azt a gyomrod fogja bánni,viszont amit csinálni tudsz,hogy mondjuk ha eddig a tányérnak csak a felét raktad meg kajával akkor most rakd a 3/4-éig és próbálj naponta többet enni,szépen fokozatosan elfogsz kezdeni hízni.De mint mondtam ne ess túlzásba,mert tönkremehet a gyomrod,és elis hízhatsz.

Csak fokozatosan.

2012. febr. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!