Mitől hízhatnék?
tömegnövelő étrendtől
4-5g szénhidrátot kell /kilogrammonként ami azt jelenti h 57x4=228 Ch kell bevigyél a szervezetedbe nap mint nap ill. 1,5-2g fehérje kell (1,5x57=85,5g fehérje szükséges nap mint nap+ez mellé súlyzós edzés
ezt a legkönnyebben zabból, rizsből, krumpliból, durung tésztából tudod bevinni a szénhidrátot fehérjét meg húsokból főként a csirke mellből és napi 6x-i étkezés mellé vitaminok + telítetlen zsírok amit a magvakba találsz meg :)
olvass egy kicsit utána bodybuilder.hu-n mindent megtalálsz :)
pedig adatok alapján teljesen normális súlyban vagy.....
én 157 cm vok és 47 kg és nem tűnök soványnak....nekem 2 gyerekem van amúgy....
hát sok szénhidrát(péksütik)
zsírosabb húsok
nutella este :DDD, sütizés este :D
nyugottan vacsizz később
igyál édes üditőket....
de azért ne csak ilyeneket egyél, mert az elég egészségtelen...
amúgy nem linkelnél képet?
kivi lennék az alakodra
kedves utolsó ne is haragudj de ez amit írtál az pont arra jó h elzsírosodjon/hájasodjon a kedves kérdező és h legyen narancsbőre.
Ezt a kérdést inkább a sport mozgásba kellett volna kiírnod ott hozzá értőbb válaszokat kapnál
A testtömeg indexed szerint tökéletes formában vagy,de ha neked így nem tetszik,persze hízhatsz,csak nehogy túlzásba ess mert akkor meg azt fogod bánni.
Naponta igyál svédcseppet,kilóra van a dobozon megtalálod hány cseppet kell naponta innod.Ez a legjobb étvágynövelő.
Esténként olyan 17:00 felé igyál meg egy pohár bort,egy órán belül farkaséhes leszel.
Ne kezd el tömni magad mert azt a gyomrod fogja bánni,viszont amit csinálni tudsz,hogy mondjuk ha eddig a tányérnak csak a felét raktad meg kajával akkor most rakd a 3/4-éig és próbálj naponta többet enni,szépen fokozatosan elfogsz kezdeni hízni.De mint mondtam ne ess túlzásba,mert tönkremehet a gyomrod,és elis hízhatsz.
Csak fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!