Hogyan hízhatnék? Hízási tippek? (lent folytatás)
Szeretnék egy pár kg-ot felszedni,de sehogy sem megy . :S
14/L . Az osztálytársaim is azzal piszkálnak (főleg lányok),hogy olyan vagyok mint egy létra és nincs rajtam mit fogni.Velük ellentétben a fiúktól legtöbbször dicséreteket hallok(kapok). 162 cm vagyok és 47 kg: 2-3 kg -ot szeretnék felszedni ,hogy teljesen jól érezzem magam a bőrömben... tanácsok ?
én is ennyi vagyok(de rajtam van mit fogni mindig is dícsérték a fenekem)...:D minden pasi megnéz ,jó alakom van és csinosan öltözök is hozzá(ezt nem egoból mondom ..ezek tapasztalatok xd)
nekem is mindig beszólogatnak ilyen zsír disznó típusú csajok(bocsánat a kifejezésért ) de fogadni mernék h csak irigységből:D
ne foglalkozz velük...nem a hü.lye pi-csák számítnak hanem az h magadnak megfelelj és mint írtada pasik sem panaszkodnak rád:D
én se tudok hízni,lehet h nekem se ártana plusz néhány kilo,de így se panaszkodhatok :D:P
de ha genetikailag vagy vékonyabb akkor skármit csinálhatsz (mint én) nem fogsz tuni hízni,esetleg sporttal megpróbálhatsz erősödni ,izmosodni.;)
1. válaszoló :
Jellemző válasz ,az emberek inkább akadékoskodnak, mint hogy segítenének.
2.válaszoló: kössz a tippet de itt most nem arról van szó h hízzak -e vagy ne
A kérdés az hogy hogyan ??
3.válaszoló nagyon köszi !!
Egyépként nekem is a fenekem dícsérik xD :P
egyél meg minden nap egy banánt tejjel
vagy csinálj magadnak kukoricadarából tejbegrízt..és tegyél bele vmi gyümölcsöt
én ezektől anno ugymeghíztam h azóta se bírok lefogyni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!