Milyen tetoválásod van, és miért azt választottad?
kort és nemet is írjatok légyszíves4
Minden válaszolónak megy a zöld kéz!
Nekem semmilyen nincs, mert igénytelennek tartottam sokáig. (Mára ez a véleményem változott, mert tényleg igényes műalkotások is készülnek, de nem szeretem a végleges dolgokat, tehát továbbra sincs.)
38/F
-egy gyémánt a csuklómon (apukám sorolta mindig,h én vagyok az ő csiszolatlan gyémántja, aki majd egy igazán talpraesett férfi mellett fog kicsiszolódni) 18 évesen csináltattam
-és most tervezek egy újjabbat, egy intim tetkót: liliomot a bikini vonalamhoz, mert sajnos komoly (női) egészségügyi gondjaim voltak, de sikerült meggyógyulnom, s a liliom a nőiesség és a termékenység szimbóluma.
21/N
Pillangó, fél éve, egy 25 éves kapcsolatból való kilépés után. Korábban el sem tudtam volna képzelni.
N/48
Lehet tudni, miért érdekel?
Öt éve fekete sárkány a lapockámra, Heroes of Might and Magic IV miatt ^^ sose bántam meg.
Egy hónapja a kedvenc zeném egy sora a felkaromra, véres bemetszések formájában - kicsit sokkoló, de egyedi és szintén évek óta terveztem.
A következő talán 5 év múlva lesz megint.
25/L
a jobb alkarom belső felén van egy kelta nagykereszt, celtic warrior felirattal. ez fekete, csak a közepén lévő "kő" smaragdzöld.
és a jobb felkaromon egy anime szereplő (Death Note - Yagami Light), képkockában megszerkesztve. ez színes.
Nekem egy ilyen pillangóm van a csípőcsontomon. Nagyon megtetszett és számomra a szabadságot szimbolizálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!