Milyen tetoválásod van? és hol?
"A munka szabaddá tesz" felirat a tarkómon.
Horogkereszt a homlokomon.
a mellem alatt oldalt a bordámnál egy felirat: be stronger girl...:)
22l
Alkarjaimon (jobb)van egy okosság :)azt nem mondom el hogy mi :D
aztán a szerencse gyíkom, (bal)a családom kínaiul,és a csuklómon körbe egy nonfiguratív motínum.
19/L
Jobb vállamon: LA.
Hátamon... Bonyolult lesz. :D WS 18th ST / Ez úgy van, hogy WS - oldalt normál betűvel, a két betű egymás alatt, 18th nagy 3d-s graffitis betűkkel középen, ST - ugyanúgy mint WS. Alá van írva 1d-s graffitis betűkkel, hogy Calle Dieziocho. Felül meg van egy XV3, ami úgy néz ki, mintha csak igénytelenül oda lenne rajzolva.
Ha érdekel, akkor az LA a célt jelenti, melyet kitűztem magam elé (egyszer szeretnék LA-ben élni), a WS 18th ST meg egyfajta összetartozást jelent barátnőmmel és barátaimmal (mielőtt valaki beleköt, tudom hogy egy bandajel).
20/F :)
- jobb kezem mutatóujján: mommy, középsőn: daddy. gondolom nem kell magyarázni :)
- bal lábfejemen: virágok, koponyával, alatta szalagcímen: rock'n' roll. elég ed hardy-s beütés.
- hátul a két lapockám között, a nyakam alatt kicsivel: egy szálló madár, a lábain bilicssel, de a láncot már elszakította, alatta egy 16os. ennek nagy jelentősége van, a 16os pedig az az életkor volt, amikor minden megváltozott, ami ehhez a tetováláshoz köthető.
- a jobb csuklómon egy kereszt, mely rózsákkal van körbenőve. ez a hitem, és a bizalmam, mert úgy gondolom, szerencsés lány vagyok, és ezt főként Istennek köszönhetem.
19L
még egy tetoválást tervezek a nagypapám emlékére, de nem tudom, hová fogom felvarratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!