Hány éves korodban készült az első tetoválásod?
Figyelt kérdés
Mi volt a minta, és miért pont az?
Utána csináltattál még tetkót?
2010. márc. 29. 19:52
1/17 anonim válasza:
18 és a nevem kezdőbetűje. Nem csináltattam mást.
2/17 anonim válasza:
én szeretnék,de anyum nem engedi azt mondta még 1-2 év...
én egy gekkot szeretnék a láb fejemre,szerintem nagyon szép:)
15/L
3/17 anonim válasza:
42 évesen még nincs megjelölve a bőröm!
Ez most gáz?
4/17 A kérdező kommentje:
20:11-es: ugyan miért lenne gáz?
2010. márc. 29. 20:12
5/17 anonim válasza:
nekem anno 16, nem bántam meg, de a legtöbb ismerősöm igen aki ennyi idősen csináltatott:)
6/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem alapvetően az ember 20 éves kora alatt ne nagyon varrassa magát, mert azt tényleg könnyen megbánhatja. Persze ez emberfüggő, de a tetoválás mindenképp egy olyan dolog szerintem, amit jól meg kell fontolni, és nem valami hirtelen ötlettől vezérelve beülni egy szalonba, és vagy rábökni egy mintára a katalógusból, vagy az épp aktuális pl. banda nevét/logóját (vagy akármi) magáravarratni. Egyik ismerősöm pl. imádta Marilyn Manson-t, magára is varratta az egyik logóját 17 évesen, talán mondanom se kell, hogy azóta bánja mint a fene. :D
2010. márc. 29. 20:17
7/17 anonim válasza:
a 18. szülinapomon készült az első, az egyik kedvenc bandám neve, és nem bántam meg :)
azóta csináltattam jópárat, és még fogok is. teli vagyok ötletekkel
8/17 anonim válasza:
14 éves koromban rácsöppent a bal kézfejemre egy nagy darab olvadt forrasztóón. Máig megvan a nyoma, és azóta több is van, mivel szenvedélyes bütykölő vagyok. Hajóhorgony, kínai jelek, "Szeretlek Mari" és hasonlók nincsenek és nem is lesznek. Nekem valahogyan sittes ízű a dolog.
9/17 anonim válasza:
15 körül egy betűt, mert sokat jelent nekem..
azóta csináltattam mást is.
10/17 anonim válasza:
én 22éves vagyok, nincs tetkóm, szerintem nem is lesz.
Mindig mikor rámjön,hogy szeretnék, eszembe jut,hogy az milyen lesz majd mondjuk 20év múlva és lebeszélem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!