Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves korodban készült az...

Hány éves korodban készült az első tetoválásod?

Figyelt kérdés

Mi volt a minta, és miért pont az?

Utána csináltattál még tetkót?

2010. márc. 29. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2hét múlva csináltatok, anyukámmal ugyanazt a mintát, ami az összetartozásunkat jelképezi <3 16 vagyok. [anyum 43 xD]
2010. márc. 30. 16:41
 12/17 anonim válasza:
58%
13 évesen csináltattam a tetkóm, egy liliom a bokám felett.
2010. ápr. 2. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
18évesen egy angyalka hello kittyt nagyon szeretem.Sokan nem is tudják mi az,csak,hogy egy macska.Én pedig imádom a cicákat.Nem bántam meg!20évesen pedig egy masnit a bokámra aminek a szalagja lefut a lábfejemen.Ezt meg főleg nem.Masni mániás vagyok.És szerintem nagyon csini és nőies ha magassarkú van rajtam.A szemöldökömet is kitetováltattam,de szőrt növesztettem rá.És van egy pötty az arcomon(nem a szám felett)
2010. ápr. 5. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:

20 éves vagyok és egy ideje gondolkodom h szeretnék tetkot

csuklomra a párom becenevét.

tudom h sokan ellenzik mert h csak fellángolás és h ne...de ez az ember megváltoztatta az életemet, boldogabbá, jobbá tett...mindegy hosszú..

még várok és sztem ha fél-egy év mulva is akarom megcsináltatom

2010. ápr. 5. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hülye magyarázat, hogy milyen lesz az öreg korban, mert a mai öregekre gondolunk, de mikor ez a generáció öreg lesz, addigra már csomo idősön lesz tetkó és nem lesz furcsa látvány. Nem hiszem hogy úton-útfélen ezt mutogatják. Egyébként nekem érettségi után lett.
2010. ápr. 5. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
14
2011. máj. 26. 20:37
 17/17 anonim válasza:
31évesen készült az első.(a "világvége" előtt 2nappal)a bal vállamon egy szívecske szárnyakkal,az alján van egy szalag benne egy név.és körbe "vonalak,pöttyök" mint a napsugarak
2013. jan. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!