Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Első szexnél sminkben...

Lányok! Első szexnél sminkben szoktatok lenni?

Figyelt kérdés

Ha megismerkedtek valakivel és szexre kerül a sor vagy csak simán együtt alvásra, fent hagyjátok a sminket vagy már akkor is mutatkoztok anélkül?

A kérdés természetesen nem azokra a lányokra vonatkozik, akik soha nem festik magukat, úgyhogy ilyen válaszokat nem kérek.

2011. szept. 30. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Felkenem a zöld színű ragacsos pakolást,hajcsavaró,flanel hálóing.
2011. szept. 30. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Háát... a barátommal az első szex hajnalban történt, a szilveszteri buliból hazatérve, amikor nekem még volt időm a buszig, de ahhoz túl sok, hogy a megállóba várakozzak. Elmentünk hozzá, és megtörtént a dolog. Belakkozott haj, tonnányi smink, cigiszagú ruhák, nyomokban alkoholmámor és mentolos rágó. Szóval ja, volt rajtam smink:)
2011. szept. 30. 20:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó "első" közös alvás után, smink nélkül volt.

Volt, amikor sminkben mentem hozzá és úgy történt meg.

Mással egy koliban laktunk és fel-feljárt hozzám, én ugye nem ültem puccba vágva a gépem előtt.

2011. szept. 30. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

A legelső (mikor elvesztettem a szüzességem), smink nélkül történt.

Az összes többi első szexnél ki voltam sminkelve.

2011. okt. 2. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!