1970-80-90-es évek rock zenéiről és az azzal kapcsolatos öltözködésről mi a véleményetek?
Már 10 éve hallgatok különböző stílusú rock számokat
2011-ig bezáróan, de nekem az akkori zene "többet mond"
Többek között:Van Halen, Aerosmith, Quiet Riot, Yngwie J. Malmsteen, Def Leppard és még sorolhatnám
Személyes kedvencem David Lee Roth, ö róla is kérek véleményt:D 19/l
Hehe.
Én is megveszek a 70-es, 80-as évek metáljáért, rockjárért :D
De, én nőiesen öltözködöm, nem vagyok híve, annak, hogy tüntessük fel magunkon a zenei stílusunkat. Ennek ellenére, én nem bántom azt, aki mégis megteszi, ő dolga.
Ha neked tetszik, és van bátorságod, akkor hajrá.
Mondjuk azért érdekes lenne, ha pár fiú, teshez simuló dresszben, nagy, borzso hajjal, csipkében, kirúzsozva járna :D
23:39-es vagyok.
Mondjuk én is jókat nevetek az amikor régebbi képeket nézek ezekről az együttesekről. :) Sokszor úgy néztek mint a csajok. :D De rengeteget változtak. :)
Pl:
Én próbálok úgy öltözködni,hogy lássák,hogy melyik zenei irányzatot kedvelem,igaz a mai divat szerint. És próbálok nőiesebben öltözködni,a kettő ötvözete meg végképp jó. Szerintem legalábbis. :)
Én is szeretem a rock zenét, és vonzónak találom, ha egy csajban is van valami "rocker" vadság, de a bakancs meg az egyéb kiegészítők szerintem szánalmasan néznek ki :)
Lásd pl: Sandra Nasic, igazi "belevaló" csaj énekes, mégis nőies....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!