1970-80-90-es évek rock zenéiről és az azzal kapcsolatos öltözködésről mi a véleményetek?
Már 10 éve hallgatok különböző stílusú rock számokat
2011-ig bezáróan, de nekem az akkori zene "többet mond"
Többek között:Van Halen, Aerosmith, Quiet Riot, Yngwie J. Malmsteen, Def Leppard és még sorolhatnám
Személyes kedvencem David Lee Roth, ö róla is kérek véleményt:D 19/l
\m/ FIRE!BATTLE!METAL!\m/
Én speciel metal rajongó vagyok ,de a jó öreg rockot sem vettem meg. Főleg a 80's évek voltak jók.
Az én öltözködésemen nem látszik meg a zenei stílus. Rendesen öltözködök. De ha te abban érzed jól magad akkor öltözz abba.
22/L
The Doors és Jim Morrison.
ETALON
Ugyanezeket halgatom en is... de azert nem oltozkodok ugy, a hosszu haj meg bordzseki megvan, de peldaul ilyen deszkas meg tornacipoket hordok, meg modernebb dolgokat is. Meg azert neha eleg furak ezeknek az oltozkodesi stilusa, nezd cska meg Steven Tylert, ha ugy oltoznek nem lenne egy ember aki nem nez meg :))
18/F
Szia! :)
A zenei ízlésed szerintem nagyon jóóó. :) Az öltözködésről annyit,hogy mindeni úgy öltözzön,ahogy neki tetszik,de nekem bejön az a divat,ahogyan akkor öltöztek. Én is hasonlókat szoktam hallgatni,mondjuk az én személyes kedvencem a Mötley Crüe és az ellenállhatatlan Nikki Sixx... nem hiszem ,hogy magyaráznom kellene,hogy miért. :D
Sokszor komolyan mondom hülyének néznek,hogy miket hallgatok,és a fiatalok jóformán a nagynevű zenekarokról nem is hallottak. Pl: divat volt nem olyan régen a strasszos Rolling Stones-os póló... akik viselték,fogalmuk nem volt arról,hogy mi az ami a pólójukon virít,csak tetszett nekik,mert az volt a divat. Nekem az a véleményem,ha már felveszek egy ruhát,vagy feliratos pólót,vagy bármi mást amin jelkép van,azt illik tudni,hogy mit ábrázol,vagy mi van ráírva.
Összességében nekem bejön az a korszak,az a divat ami akkor volt. Valahogy úgy érzem,hogy akkoriban jobban megvolt a Rock'N'Roll életérzés az emberekben. Változik a világ,mondjuk ez természetes.
Ha eszembe jut még valami,akkor írok. Most hirtelen ennyi. :)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!