Melyik a jobb? Nem nézel ki olyan jól tudod magadról ezt, viszont boldog vagy és meg vagy 100%ig elégedve magaddal, Vagy ha mindenki szerint "tökéletes" vagy, és tudod is h jól nézel ki viszont mégsem vagy elégedett?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2012. jan. 10. 16:43
1/5 anonim válasza:
Ez fura kérdés, mert ha nem néznék ki jól akkor nem lennék megelégedve magammal, tehát boldog sem lennék.
Ha meg mindenki szerint tökéletes lennék, akkor elégedett lennék és tudnám hogy jól nézek ki hiszen mindenki ezt mondaná.
2/5 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd...Rám mindenki azt mondja mégse vagyok elégedett és szerintem ezzel sokan vannak így :)
És te tényleg azt hiszed hogy mindenki aki nem néz ki jól azok közül senki sem elégedett?Erre is sok ellenpéldát tudnék mondani :)
2012. jan. 10. 16:51
3/5 anonim válasza:
Hát igen,az emberek mindig többet akarnak.
Egyébként második lennék.
4/5 anonim válasza:
Én inkább megbékélnék magammal, még ha nem is vagyok tökéletes. Az olyan emberek pozitív kisugárzása jóval nagyobb akik nem tökéletesek de boldogok, mint az olyanoké akik tökéletesek de elégedetlenek,én inkább boldog akarok lenni:-)
5/5 anonim válasza:
Véleményem szerint azért többsége az embereknek aki jól nézki az elégedettebb, mert aki nem nézki jól az többször panaszkodik, ilyen a barátnőm is.De az biztos igaz,hogy ha jól nézel ki,sokkal inkább lehetsz elégedett,de legfőbb a boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!