Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki nem lehet tökéletes, de most melyik a jobb?
Ha csak azzal a lánnyal járnék, akit szeretek, akkor semmi tapasztalatom nem lenne és béna lennék, ha oda kerülne a sor (eddig egy alkalommal jártam olyannal). Ha viszont belemegyek egyéjszakásokba, szexpartneri kapcsolatokba, járok olyannal is, aki csak úgy van, mert nincs szerelem, akkor egy normális lány el küld, mert azt hiszi, mindenkit csak megdugok (meg alapból sokan elítélik).
Az elmúlt 1 hónapban, 2 lányt izgattam fel úgy, hogy azt mondták, a barátjuk nem tudta így felizgatni (egyiknek 2 év, másik 2,5). Sajnos ismerem is őket, tényleg ennyire érzéketlenek. A jelenlegi barátnőm 2x ment el úgy, hogy be sem nyúltam neki.
Ennyire elítélendőek a szerelem nélküli kapcsolatok? Igaz... közel sem ugyanaz az érzés, de rengeteg lehet tanulni.
Legfőképpen a lányok válasza érdekelne. Tapasztaltabb, de veszélyesebb, mert sokmindenki megvolt neki, vagy kezdő, akitől nem félsz, hogy elhagy, de nem tud úgy felizgatni, esetleg kielégíteni?
Szia!
Szerintem nem azzal kéne foglalkoznod, hogy ki mit gondol valójában rólad. Az aki nem ismer úgy ítél el amit rólad hall. Ezen nem lehet változtatni. Nekem nem egyszer volt csak szexkapcsolatom és egy éjszakás is. Magammal foglalkoztam. Attól még nem vagyok K., hogy ilyen volt az életemben. Nagyon sok nő/lány nem vallja be itt és még személyesen sem (még lehet magának sem), hogy igen is jó, hogy van/volt az életének ilyen időszaka. Persze egy idő után azért az ember lánya/fia vágyik hosszú tartós kapcsolatra. Meg is valósítható. Nekem most van kapcsolatom és nagyon jól megvagyunk. Eszem ágában sincs megcsalni. A szex és egy éjszakás kapcsolatok CSAK akkor jók, ha nem akarsz tartós kapcsit és jól érzed magad egyedül is. 29/N.
Valóban nem nagyon bíznék komolyan olyan pasiban, akinek évek óta tudok a nőügyeiről. De ugyanígy van, ha ismerem mondjuk a volt feleségét... Én mindig ismeretlen pasikkal kezdtem, és ha már közelebb kerültünk, akkor nem zavart ha megtudtam hány barátnője volt. bár nem kell erről a témáról túl sokat mondani a másiknak.
igen, igazad van, nyugodtan lehetnek szexkapcsolataid. Viszont ha már ilyen akarsz, szerintem szerencsésebb idősebb nőkkel kezdeni, akiktől tényleg tanulhatsz is :) Bár az egyéjszakás kaland nem éppen tapasztalatszerzésre való, hanem tűzoltásra (érted, ha már annyira régen nem voltál nővel, és az igényeid jócskán lementek) muszáj valamennyire összeszokni, megismerni a másikat, hogy tényleg tudd mi jó neki, és hogy a másik is megnyíljon, ne csak egy akármilyen d.gás legyen belőle. De fontos, hogy a partnereddel tisztázd, hogy nem vagy szerelmes.
Egyébként jobb, ha voltak a pasinak nőügyei, mert akkor jobban fog értékelni :) legalábbis én így tapasztaltam.
A pettingben jó vagyok, a többiről nem tudok mit mondani. Nem panaszkodtak...
10:09: Sokszor én is így látom a dolgokat, de néha pedig a szerelem győz. Ez a két énem harcol, mindig felcserélődnek az erőviszonyok.
10:11: Sok igazság van benne, de ha én elveszem annak a lánynak a szüzességét akit szeretek, akkor így tudom, hogy mit tegyek. Örülök, hogy nem most kell elveszítsem én is, és nem kell kérdezgetnem ezen az oldalon, hogy mit is kell csinálni. Gondolom neked is jobb, ha valaki jól csinálja. De tényleg nem kéne ribikkel kezdeni...
És megint a 2 felem veszekszik :D
Tegyük hozzá, hogy ez majdnem 3 órába telt (a 3.nál már benyúltam, mert türelmetlen voltam). Gyengéd simogatással, csókokkal nagyon felizgattam. Szépen lassan... Amikor már nagyon izgult, akkor rátértem a mellbimbójára... Sikerült annyira felizgatni, hogy rámurott (imád felül lenni :D ), és mindekettönkön csak fehérnemű volt. A csiklóját izgatta, ahogy a kékeres meg volt keményedve és úgy mozgott rajta. Közben persze minél erotikusabban markolászgattam a combját, simogattam a bimbóját. Lehet, hogy kivételes eset és könnyen lesz orgazmusa, de nekem tetszett.
G pontosig sajnos nem jutottunk, oda van mit gyakorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!