Hány évesen kezdtétek szőrteleníteni a lábatokat?
Figyelt kérdés
Bocsi ha már volt ilyen kérdés, de 14 vagyok és már elég szőrös a lábam. Egy halásznadrágot se merek felvenni harisnya nélkül. :S2009. máj. 24. 14:57
12/13 anonim válasza:
Úgy emlékszem 12 éves koromban kezdtem szőrteleníteni a lábam. Sajnos elég erős és sötét ott a szőröm, így muszáj volt, mert annyira cikinek éreztem...
Szerintem te is nyugodtan szőrteleníts! Csak ne borotvával, mert akkor még csúnyább lesz. Epilátort vagy gyantát használj, ettől nem fog megerősödni és sokáig sima lesz a bőröd! De számíts rá, hogy a szépségért meg kell szenvedni! :D Az első pár alkalom lehet fájdalmas lesz, de utána már elviselhető! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen a szépségért tényleg meg kell szenvedni. :)
2009. máj. 31. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!