Van tetoválásod?
Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt mire teljesen eldöntötted mit szeretnél és hova tetováltatni? Megbántad?2012. jan. 8. 13:00
22/25 A kérdező kommentje:
Na kivagy?:D
2012. jan. 9. 16:38
24/25 anonim válasza:
igen, egy kelta nagykereszt van a jobb alkarom belső felén.
nem kellett hozzá sok idő, mivel már régebb óta kacérkodtam a gondolattal és még tervben van jó pár.
dehogy bántam.
17L
25/25 anonim válasza:
A hasamon a köldök alatt a csípőcsont mellett /ezt csak így lehet körbeírni :D/ van 3 kínai jel számomra fontos jelentéssel.Ezt majd valahogy fel akarom dobni,de ötetem még nincs.A derekamon meg egy különleges virág van futó indákkal,szóval ez sem a tipikus "ribancrendszám" :).És talán majd még egy valamikor valahova belefér az életem során idővel.És nem bántam meg.Ez én vagyok,és az is jó,hogy nem csak magamnak szerzek örömet vele ,de sokan kérik,hogy had nézzék meg,mert olyan szép. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!