Van tetoválásod?
15 éves (lázadó) koromban 7 tetoválást akartam, azt is tudtam, hogy mit :D azóta kinőttem ebből a korszakomból, egy ideig úgy voltam, hogy nem kell tetkó, viszont most megint ott tartok, hogy lehet szeretnék. Viszont mivel ilyen gyakran változik a véleményem ezért most biztos nem csináltatok, majd 26 éves koromban, ha még mindig úgy fogom gondolni, hogy szeretnék :) Egyébként a bal felkarom belső felére szeretnék egy olyat, hogy : Carpe diem! Seize the day boys and make your life extraordinary! /Dead poets society/ <-- kedvenc filmből a legkedvesebb idézetem :)
19/L
Van egy a lapockámon, kb 5 cm, de megbántam.
16 évesen csináltattam, most vagyok 20, ha tehetném megszabadulnék tőle, de mivel nem látom nem zavar, így még várok vele.
Egy csillag van, a bal csuklómon és a kiskutyám tappancsnyoma a jobb lapockámon. Egyiket se bántam meg, sőőőt. Én általában amit kitalálok, meg is valósítom és egyáltalán nem agyalok rajta. Ma kitalálom, holnap már meg is teszem. :) Ilyen vagyok. Amúgy még tervben van egy jó pár.
22/L
Még nincs tetkóm, de már kb. 7 éve gondolkodom rajta. Abban mindig is biztos voltam, hogy valami macskásat szeretnék majd. Egy ilyesmit: [link]
Én kicsiben, 4-5 cm-esre és fekete-fehérben szeretném a bokámra belülre. Megfogadtam, hogy ha elérem a célom, amit régóta szeretnék mindenképpen megcsináltatom.
Nagyon szeretem a tündéreket is, és gyönyörű tündéres tetoválásokat láttam, viszont azokat csak nagyban lehet kivitelezni, nagyot pedig semmiképp nem szeretnék.
22L
Rengeteget szeretnék majd, egyenlőre valami kicsit csinálok magamnak talán az ujjamra, egy haveromnak van gépe;) Aztán majd mindkét karomat ki szeretném varratni.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!