Van tetoválásod?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt mire teljesen eldöntötted mit szeretnél és hova tetováltatni? Megbántad?
2012. jan. 8. 13:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

15 éves (lázadó) koromban 7 tetoválást akartam, azt is tudtam, hogy mit :D azóta kinőttem ebből a korszakomból, egy ideig úgy voltam, hogy nem kell tetkó, viszont most megint ott tartok, hogy lehet szeretnék. Viszont mivel ilyen gyakran változik a véleményem ezért most biztos nem csináltatok, majd 26 éves koromban, ha még mindig úgy fogom gondolni, hogy szeretnék :) Egyébként a bal felkarom belső felére szeretnék egy olyat, hogy : Carpe diem! Seize the day boys and make your life extraordinary! /Dead poets society/ <-- kedvenc filmből a legkedvesebb idézetem :)

19/L

2012. jan. 8. 15:18
 12/25 anonim ***** válasza:

Van egy a lapockámon, kb 5 cm, de megbántam.

16 évesen csináltattam, most vagyok 20, ha tehetném megszabadulnék tőle, de mivel nem látom nem zavar, így még várok vele.

2012. jan. 8. 16:17
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy csillag van, a bal csuklómon és a kiskutyám tappancsnyoma a jobb lapockámon. Egyiket se bántam meg, sőőőt. Én általában amit kitalálok, meg is valósítom és egyáltalán nem agyalok rajta. Ma kitalálom, holnap már meg is teszem. :) Ilyen vagyok. Amúgy még tervben van egy jó pár.

22/L

2012. jan. 8. 18:11
 14/25 anonim ***** válasza:
A kiskutyád tappancsnyomát hogy tudták megcsinálni? :O
2012. jan. 8. 18:15
 15/25 anonim ***** válasza:

Még nincs tetkóm, de már kb. 7 éve gondolkodom rajta. Abban mindig is biztos voltam, hogy valami macskásat szeretnék majd. Egy ilyesmit: [link]

Én kicsiben, 4-5 cm-esre és fekete-fehérben szeretném a bokámra belülre. Megfogadtam, hogy ha elérem a célom, amit régóta szeretnék mindenképpen megcsináltatom.

Nagyon szeretem a tündéreket is, és gyönyörű tündéres tetoválásokat láttam, viszont azokat csak nagyban lehet kivitelezni, nagyot pedig semmiképp nem szeretnék.

22L

2012. jan. 8. 18:39
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy elvittem és tintába nyomtuk a kis lábát, rá egy lapra és kész is. :)
2012. jan. 8. 19:06
 17/25 anonim ***** válasza:
bal csuklón csillag tetoválásos lány milyen kutyád van?
2012. jan. 8. 19:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Rengeteget szeretnék majd, egyenlőre valami kicsit csinálok magamnak talán az ujjamra, egy haveromnak van gépe;) Aztán majd mindkét karomat ki szeretném varratni.

16L

2012. jan. 8. 20:33
 19/25 anonim ***** válasza:
szerintem inkább ne csinálj magadnak.
2012. jan. 9. 06:34
 20/25 anonim ***** válasza:
Bichon Havanese. :)
2012. jan. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!