Lányok! Szerintetek ez a felső test milyen?
Nem írom rá azt, hogy szerintem rossz mert akkor majd jönnek, hogy ne legyek elkeseredve stb. , ha meg a jót írom akkor nyilván az lesz, hogy mire vagyok büszke? Szóval lányok a véleményetekre lennék kíváncsi, van ahol feszítem valami izmom, ha nyáron a strandon meglátnátok mondjuk akkor lenne ami megfogna? Hozzáteszem ezek a képek reggel készültek, szóval ha eszek a hasam nagyobb..
16F
kitudnád fejteni bővebben, mert nem teljesen értem? most akkor izmos vagy kövér? :D
Alaktalan, lapos deszka nem oltás? Én nem annak szántam.
Nem vagy se kövér se túl izmos, csak nekem a sovány, csontos fiúk tetszenek akiken nincs ennyi "hús".
De mondom, 1000 lányból 1, akinek ilyen rossz az ízlése, mint nekem. Látod majdnem mindenkinek bejössz.
Szerintem jó. Nem szeretem a kockás hasat, szóval érthető. Még javasolnám a mell- és karizom fejlesztését, aztán jó lesz :)
19L
Köszi a válaszokat. irtam h nem régóta edzek, a hasam annyira nem puha csak még van rajta azért olyan ami nem kéne. mellemre jobban figyelek mert az nagyon elmaradott
összegezve szerintetek nem olyan rossz, de elég plöttyedt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!