1-10-es skálán milyen az a FELSŐ TEST? (közel 16év)
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 20:24
4/24 anonim válasza:
hát izom bőven elég de elég vézna vagy és nagyon vékonyan izmosnak lenni nem jó.
5/24 anonim válasza:
Szerintem hiába izmos,ha vékony.Én jobban szeretem ha izmosabb,vagy ha macisabb,de mindenképp vastagabb,erősebb testalkat a nyerő:)Mondjuk nem is 16 évesek között keresgélek.
17/L
7/24 anonim válasza:
8.
Nem ez az ideálom, de a kedvesem is pont ilyen testalkat, meg lehet ám ezt szeretni :p
8/24 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ez elég gyenge. :/ Van még időd, alakítgass, ennyi izom szerintem bárkin van. Nem rosszindulatból írom, de nincsen olyan igazi "pasiformád".
3/10
19L
9/24 A kérdező kommentje:
szerinted egy emberen vekony testalkattal van ennyi izom?
2011. márc. 31. 11:04
10/24 anonim válasza:
"szerinted egy emberen vekony testalkattal van ennyi izom?"
Hát már bocs, de azért nincs rajtad valami sok izom. A csípőd szélesebb mint a hátad. A melled és a hátad gyenge, a karod meg kifejezetten vékony szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!